Liverpool FC v Manchester United - Premier League

– Jeg sender utpå vårt beste lag

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag har valgt å starte med de samme elleve som startet i ligacupfinalen mot Newcastle på Wembley for en uke siden.

Da 53-åringen møtte rettighetshaver, Sky Sports, før søndagens oppgjør på Anfield fortalte han at han ser på elleveren som starter som den beste til kveldens kamp.

– Jeg mener det er ganske tilfeldig. Jeg kunne ha valgt å bruke andre spillere, men jeg vurderte det sånn at dette er den beste oppstillingen til denne kampen. 

– Vi må være på vårt aller beste [for å kunne vinne] fordi vi spiller mot et lag som er på et utrolig nivå. Om de kommer seg på sitt beste nivå må vi gjøre det veldig bra for å kunne vinne. Det er en utfordring, men det er akkurat det vi lever for.

Nederlenderen vil heller ikke legge så mye i kampen mellom lagene tilbake i august og mener at søndagens kamp vil bli av en helt annen karakter.

– Det er flere måneder siden. Begge lagene har utviklet seg så det er ikke sammenlignbart. Vi har lagt det bak oss og vi må nå tenke fremover.

Avslutningsvis kom Ten Hag på ny inn på dette med mentalitet.

– Dette laget viser mentalitet, robusthet og vilje. Det har de gjort i alle kampene og jeg forventer det samme i dag. Mentalt trenger vi alle spillerne til å vise sitt beste, for om de ikke gjør det kommer vi til å få problemer.

I møte med MUTV forteller Ten Hag litt mer utdypende om laguttaket.

– Alle ønsker å spille!

– Diogo [Dalot] gjorde en god jobb mot Newcastle og det samme mot West Ham i midtuken. Det er veldig tett mellom han og Aaron [Wan-Bissaka] som også spilte veldig bra.

 

Powered by Labrador CMS