– Har det som skal til

Phil Jones har klokkertro på at lagkameraten vil gjøre det bra både som klubb og landslagskaptein.

Publisert Sist oppdatert

Wayne Rooney ble som kjent utenevnt til kaptein for United ved starten av sesongen, og ble videre belønnet med kapteinsbåndet på landslaget av Roy Hodgson som følge av at Steven Gerrard la opp.

Onsdag kveld scoret United-spilleren sitt første mål som kaptein da de vant 1-0 over Norge på Wembley. Lagkamerat Phil Jones har stor tro på at Rooney vil gjøre det bra som kaptein på landslaget, og uttalte følgende til Manchester Evening News i forbindelse med kampen mot Norge:

– Jeg gleder meg på vegne av Wayne. Han er en fantastisk spiller og fortjener dette.

– Vi skapte noen sjanser, men klarte ikke å utnytte de godt nok til å sette ballen i mål. Men Wayne var fantastisk, han holdt roen hele tiden og vil gjøre det bra som kaptein.

Som lagkamerater er det kanskje naturlig å motta støtte fra 22-åringen, men både Jack Wilshere og Gary Cahill har tidligere uttalt at Rooney er det perfekte valget til å lede England videre.

Rooney har i løpet av de siste ukene mottat kritikk for sin innsats både i klubb og landslagssammenheng, og det er på tide å ta steget videre å vise kritikerne at de tar feil ved å være et godt eksempel både på og utenfor banen.

Powered by Labrador CMS