Real Madrid vant igjen

Real Madrid hvilte flere spillere, men klarte likevel å slå Barcelona for andre gang på én uke.

Samtidig som United beseiret Norwich 4-0, var Real Madrid i aksjon hjemme mot Barcelona.

José Mourinho valgte å hvile både Ronaldo, Khedira, Alonso, Özil og Arbeloa fra start, men laget hans klarte likevel å slå de spanske ligalederne.

Etter seks minutter kontret den franske spissen Karim Benzema inn ledermålet etter at Thiago spilte bort ballen.

Drøyt ti minutter senere slo gjestene tilbake, selvsagt ved Lionel Messi. Dani Alves fant argentineren på vei gjennom, og argentineren gjorde ingen feil i avslutningsøyeblikket.

I andre omgang kom Cristiano Ronaldo inn for Benzema, men det var den spansk stopperkameraten Sergio Ramos som sendte Real Madrid til himmels med sin 2-1-scoring etter 82 minutter.

Kampen var på sedvanlig vis preget av høy temperatur, og den spanske dommer, Miguel Ángel Pérez Lasa, delte ut hele ni gule kort. I tillegg klarte Victor Valdés å pådra seg rødt kort på overtid for munnbruk, etter at Adriano ikke fikk det straffesparket han nok burde ha fått.