Flere stod over treningen

Men det går heller ikke prikkfritt for Barcelona foran lørdagens finale.

Publisert Sist oppdatert

Fire dager før Mesterliga-finalen skal skadesituasjonen i Manchester United være god. Likevel viste tirsdagens trening at ulike spillere forbereder seg til kampen på ulike måter.

Under en ti minutters åpen trening tirsdag glitret nemlig spillere som Paul Scholes, Ryan Giggs, Edwin van der Sar, Rafael og Dimitar Berbatov alle med sitt fravær.

Rafael fikk en smell mot Blackpool, og situasjonen hans er noe uklar.

De andre skal det ikke være noe fare med før lørdagens kamp.

Må endre

Men Barcelona kan heller ikke glede seg over en perfekt oppladning så langt. Tirsdag ble det klart at spanjolene må legge om på alle sine forberedelser til kampen. Askeskyen fra Island skaper nemlig så stor usikkerhet for flymulighetene de neste dagene, at Barcelona allerede tirsdag kveld reiser til London. Opprinnelig var planen å trene hjemme i Barcelona frem til torsdag.

Selve reisen kan muligens ødelegge litt av nattesøvnen for Barcelona-stjernene også. Flyet de skal ta letter nemlig fra Barcelona så sent som 22.00 tirsdag, og alle med et par flyturer på samvittigheten vet at det da vil ta litt tid før de er i seng på hotellet i London.

– Bedre uten Ronaldo

Barcelona-spiller Dani Alves mener uansett at Manchester United er et bedre lag i år enn de var med Cristiano Ronaldo på laget i 2009.

– De er mye mer uforutsigbare uten Ronaldo, sa Alves ifølge Reuters tirsdag.

– De har et mye mer balansert lag nå. De er farlige over hele fjøla, og har en rekke store spillere, fortsatte han.

Brasilianeren mente også at United er mindre direkte i spillestilen nå enn tidligere.

– Jeg vet ikke om det er fordi Ronaldo er borte, men de jobber sammen som et ordentlig lag. De liker å ha ballen mer i laget, og er ikke så direkte i stilen, sier han.

– Europas to beste

Andres Iniesta er mye enig.

– Det er et veldig komplett lag, og jeg synes ikke at endringene i troppen de siste par årene har vært til det negative. De kjenner hverandre heller bedre nå, og av den grunn er de sterkere. Lørdag er det de to sterkeste lagene i Europa akkurat nå som møtes, sier midtbanespilleren.

Powered by Labrador CMS