– Vi har ledd av episoden

Ashley Young om den krangelen med Dele Alli.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere denne sesongen havnet Ashley Young og Dele Alli i tottene på hverandre på Old Trafford i Premier League-kampen mellom Manchester United og Tottenham.

– Du kan pensjonere deg med en gåstol, skal Alli ha sagt til Young, mens United-veteranen repliserte kontant:
– Kom tilbake når du har vunnet Premier League.

Nå skal begge to til Russland for å forsvare Englands ære i VM og Young avslører at de to kamphanene har skværet opp og ledd av episoden.

OPTIMIST: Ashley Young mener England kan overraske i VM.

– Folk sier han (Alli, red. anm) må kvitte seg med den delen av spillet sitt, men han er en spiller som spiller på kanten. Han terger på seg motstanderne og det er bare slik han er. Han er en fantastisk spiller og har vist det flere ganger, sier Young.

Young er den eldste spilleren i en ung England-tropp, men selv om forventningene til Gareth Southgates menn er lavere enn på lenge, er Young optimist. 

– Du går aldri til et VM og tenker på en bestemt runde du skal nå. Vi har mye fart i laget, men kommer ikke til å reise til Russland bare for å kontre. Vi er en tropp med selvtillit og drar til Russland for å vinne, sier United-veteranen.

Young er en av fire United-spillere som skal til Russland. Phil Jones, Marcus Rashford og Jesse Lingard er de andre tre.

Englands VM-tropp: Jack Butland, Jordan Pickford, Nick Pope, Trent Alexander-Arnold, Gary Cahill, Fabian Delph, Phil Jones, Harry Maguire, Danny Rose, John Stones, Kieran Trippier, Kyle Walker, Ashley Young, Dele Alli, Eric Dier, Jordan Henderson, Jesse Lingard, Ruben Loftus-Cheek, Harry Kane, Marcus Rashford, Raheem Sterling, Jamie Vardy, Danny Welbeck.

Powered by Labrador CMS