– Pogba snublet i seg selv

Aston Villa-sjef Dean Smith var ikke fornøyd med straffesparket United ble tildelt.Det var heller ikke Douglas Luiz, mannen som Michael Oliver og videodommer Paul Tierney mente at felte Paul Pogba.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United vant 2-1 mot Aston Villa, og det avgjørende målet kom på et straffespark av Bruno Fernandes.

United fikk et kontroversielt straffespark mot Aston Villa i sommer, og Villa-sjef Dean Smith mente at heller ikke dette skulle vært straffespark.

– De fikk det jeg på det tidspunktet trodde at var et straffespark. Jeg trodde Douglas [Luiz] var for tett på etter innkastet, men etter å ha sett det igjen, så skulle Michael Oliver ha blitt sendt over til monitoren sin, for det er det VAR er til for om det er såpass mye tvil. Pogba snublet i seg selv der. Jeg har sett det igjen, og jeg synes ikke at det er et straffespark.

OMDISKUTERT: Paul Pogba går i bakken, og Michael Oliver pekte umiddelbart på straffemerket, men var det egentlig straffe? Dean Smith mener nei.

Synderen Douglas Luiz er, kanskje ikke helt overraskende, enig med sjefen sin. Han la ut følgende beskjed på Twitter:

– Når jeg ser denne videoen, så kan jeg ikke tro at det var et straffespark. Jeg støtter alltid en mer rettferdig fotball, med færre dommerfeil, men så ser jeg ting som dette. Om vi har VAR til å hjelpe, LA OSS begynne med å bruke det KORREKT, disse feilene kan definere fremtiden til klubber!

Så kan vel United-leiren på sin side undre seg over hvordan VAR kom til konklusjonen om at Tyrone Mings angrep på Paul Pogba i førsteomgangen ikke var noe mer enn man må regne med på en dødball.

Powered by Labrador CMS