– Spilletid er hovedprioritet

Utlånte Sam Johnstone er fornøyd med spilletiden, men vet ikke hva som vil skje i januar.

Publisert Sist oppdatert

Sam Johnstone er på lån i Doncaster, som i fjorårssesongen, og han gjør det igjen godt. Da er det kanskje ikke så overraskende at han trives heller.

– Jeg koste meg her i fjor, og jeg spiller fotball igjen, som er det jeg ønsker å gjøre. Jeg kommer godt overens med manageren og spillerne, så alt er bra.

Mange ble litt overrasket over at Johnstone gikk ned på tredje nivå, etter å ha spilt Championship-fotball for både Yeovil og Doncaster i fjor, men Johnstone utelukker ikke at ting kan forandre seg om det i januar åpnes en mulighet for matching på et høyere nivå. Lånet hans går i utgangspunktet ut 3. januar.

– Muligheten til å komme her for å spille kom i oktober, og jeg ble fortalt at det ville bli revurdert i januar, og det er alt jeg egentlig vet om det. Min hovedprioritet er å spille kamper akkurat nå. Uansett hvilken mulighet som dukker opp så kan jeg ta den, sa Johnstone til Doncaster Free Press. Keepertalentet er uansett ikke ventet å forlate klubben permanent.

Boxing Day tar Doncaster imot Coventry, en kamp Doncaster går inn i med selvtillit etter at Johnstones strafferedning (00.45 i videoen under) sikret Doncaster en knallsterk borteseier mot opprykkskandidat Swindon sist helg.

Powered by Labrador CMS