Gikk videre i cupen

Publisert Sist oppdatert

Det har ikke vært stor aktivitet blant de utlånte hittil denne midtuka – men to av våre har vært i aksjon, og torsdag kan det også potensielt bli spilletid for Andreas Pereira i den italienske cupen.

Guingamp 1-3 Caen

Caen møtte Guingamp på bortebane i Coupe de France, og gikk videre etter å ha vunnet 3-1.

Aliou Traoré startet kvelden på benken, men kom innpå på stillingen 2-0 til Caen i det 63. minutt.

Caen gikk opp i 3-0 med United-spilleren på banen, men skal ha slitt mot slutten av oppgjøret, men Guingamp-reduseringen på overtid ble uansett ikke noe avgjørende.

Det ble avansement for Caen – som nå skal møte selveste PSG i neste runde. Det er nok en kamp som Traoré, som har bakgrunn fra PSG-akademiet, gjerne vil involvert i.

MK Dons 3-1 Fleetwood

Ethan Laird startet som vingback da MK Dons tok imot Fleetwood tirsdag kveld. Det var en rolle unggutten løste meget bra. Laird noterte seg nemlig for sitt første målpoeng da han serverte Joe Mason tre minutter ut i oppgjøret.

Men det er sistnevnte som kommer til å stjele overskriftene onsdag morgen. Mason scoret nemlig hat-trick før det var gått en halvtime av oppgjøret. Kampen endte til slutt 3-1.

Et stort sår i gleden var at Laird måtte forlate banen etter 58 minutter med en skade, men etter kampen skrev han at det ikke var alvorlig, at det kun var snakk om en lårhøne.

HAR SLITT MED SKADER TIDLIGERE: Ethan Laird.

Andre:

  • James Garner startet nok en gang på benken for Watford, og ble sittende der gjennom hele kampen.
  • Tahith Chong fikk ikke spilletid da Werder Bremen tapte 1-0 for Borussia Mönchengladbach.
  • Joel Pereira var ubenyttet reserve da Huddersfield tapte 0-1 hjemme mot Millwall.
Powered by Labrador CMS