Tilliten er svekket

Men det er fortsatt ikke altfor mange i United-tinget som vil sparke David Moyes.

Publisert Sist oppdatert

I februar spurte vi medlemmene av United-tinget om David Moyes. Da kom det frem at tre av fire fortsatt ville gi United-manageren sjansen.

Etterpå har United slått Olympiakos, WBA og West Ham, men også gått på stygge hjemmetap for Liverpool og City. Etter disse to tapene har presset på Moyes blitt verre enn noensinne og de negative sakene mot United bare blitt flere i avisene.

Det spesielle er at det blant medlemmene på United-tinget ikke er blitt noen flere som ønsker manageren sparket nå.

Her er spørsmålene og svarene fra managerundersøkelsen nå på tampen av mars 2014.

 Hvor stor tillit har du til David Moyes?

I slutten av februar fikk United-manageren et snitt på 3,03 på en karakterskala fra 1 til 6. Det var altså under midten (3,5), og etter resultatene den siste måneden har tallet bare sunket lavere.

860 har svart det siste døgnet, og snittet er nå nede på 2,61.

moyesmars1

Hva bør skje nå?

I februar mente tre av fire at Moyes ikke burde sparkes nå.

Det resultatet er det samme nå.

Supporterklubben la imidlertid inn et ekstra alternativ denne gangen, på om at man er usikker og vil evaluere til sommeren. Legger man sammen resultatene fra de som ønsker umiddelbar handling og de som vil evaluere til sommeren, så kan man se at 65 prosent nå er sikre på at Moyes er feil eller usikker på om han er rett.

Med ett alternativ mindre å velge fra i februar, svarte 78 prosent at Moyes minst burde få sommeren på seg. Nå er det tallet på 43 prosent – noe som for noen kanskje er overraskende høyt siden man i sosiale medier kan få inntrykk av at det er en samlet fanskare som ønsker endring.

moyesmars2

 Tror du Moyes er manager i 2014/15-sesongen?

Man kan mene hva man vil selv, men hva tror man egentlig kommer til å skje?

Hele 70 prosent tror fortsatt at Moyes overlever sesongen og sommeren, og at United går inn i neste sesong med ham som sjef. Tallet er nesten det samme som i februar, da det var 78 prosent som trodde at Moyes kom til å være United-manager også da.

moyesmars3

 Tror du Moyes er manager i 2015/16-sesongen?

Da snakker vi altså om en drøy sesong frem, og da er tallet atskillig lavere. Selv om 70 prosent tror han er United-manager i deler av neste sesong, så tror mange også det blir sjefens siste.

Det er nemlig bare én av tre som tror han er i United om 16 måneder – noe som tyder på at en del tror det går galt også neste sesong. 34 prosent nå i mars er 12 prosent mindre enn hva det samme spørsmålet ga som svar i februar.

moyesmars4
Powered by Labrador CMS