– Juleferie? Hah!

Les hva Tom Cleverley og David Moyes hadde å si etter kampen.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag vant Manchester United komfortabelt hjemme mot West Ham.

Welbeck sendte hjemmelaget i føringen, før Januzaj og Young økte til 3-0. På tampen satte Carlton Cole inn et trøstemål, og dermed endte det 3-1 på Old Trafford.

Etter kampen var det godt humør i United-leiren.

Tom Cleverley var den første som møtte pressen. Han ville ikke gå med på at United-spillerne nå kan ta juleferie.

– Juleferie? Hah, lo Cleverley, før han skrøt av prestasjonene.

– Ja, det var en god forestilling fra oss. Jeg syns vi kunne vunnet mer enn 3-1, og det var skuffende å slippe inn, men jeg er veldig fornøyd med hvor mange sjanser vi skapte i dag.

– Det var en av våre bedre forestillinger denne sesongen. Vi kontrollerte hele kampen, kanskje med unntak av en timinuttersperiode i andre omgang.

Manchester United v West Ham United - Premier League
BLID: Tom Cleverley ville ikke gå med på at laget kan ta juleferie.

Cleverley scoret mot Aston Villa, og i åpningsminuttene kunne han scoret igjen.

– Det så ut som en fantastisk redning. Jeg føler at det går fremover nå, og jeg kommer til flere sjanser nå, så forhåpentligvis kan jeg score flere mål, uttalte midtbanespilleren.

Engelskmannen fikk også spørsmål om Adnan Januzaj.

– Han har fantastiske ferdigheter og en veldig god holdning. Han må bare fortsette å holde beina på bakken, noe jeg er sikker på at han kommer til å gjøre, så han kommer til å bli veldig god, skrøt han.

Også Ashley Young fikk noen positive ord.

– Det var et herlig skudd. Alle vet at Young kan gjøre det. Han gjorde det tidligere i uken, og han er et verdifullt medlem av laget.

United går nå inn i et tøft juleprogram, men Tom Cleverley gleder seg til fortsettelsen.

– Jeg er ikke sikker på hvordan Hull og Norwich gjorde det i dag. Hull er veldig gode på hjemmebane, så det blir en tøff kamp, men vi er i god form og forhåpentligvis får vi til et godt resultat.

[poll id=»47″]Også David Moyes var fornøyd etter kampen.

– Vi spilte bra i dag. Vi var skuffet over at vi ikke satte alle sjansene, men dette var en god seier for oss, sa United-manageren, og la til:

– Vi har tre rene bur på rad, og jeg ville ha fire. Vi jaget en scoring til, så kontret de inn et mål. Vi burde ha gjort det bedre der.

– Vi håper det. Jobben vår er å fortsette å få gode resultater. Spillerne gjør det bra i øyeblikket. Selvtilliten vokser i spillergruppen, de bruker ballen bra og skaper sjanser, fortsatte han.

Moyes var også glad for å se Welbeck finne veien til nettmaskene.

– Det var et veldig bra mål, og veldig fint spill mellom Wayne og Danny. Det er veldig bra at Danny fikk et nytt mål. Det var synd at vi måtte ta ham av i andre omgang, sa Moyes, før han ble spurt om Adnan Januzaj.

– Han gjør det veldig bra. Vi prøver hele tiden å få mer ut av ham, og han kan score mål og skape sjanser for oss.

Ashley Young kom også på scoringslisten, noe Moyes satte pris på.

– Jeg visste ikke at han ikke hadde scoret på nitten måneder, så scoret han i midtuken mot Stoke, og så i dag igjen, sa United-manageren før han avsluttet med en uforståelig, dårlig vits med utydelig skotsk aksent.

Powered by Labrador CMS