– Ikke mange bedre følelser

Tom Cleverley mener det er lite som er bedre enn å snu en kamp på bortebane, og har skryt på lager til De Gea og Januzaj.

Publisert Sist oppdatert

Tom Cleverley spilte hele kampen da United snudde fra 1-0-tap til 2-1-seier i andreomgangen. Akademiproduktet er, i likhet med fansen, svært glad i slike comeback.

– Det er ikke mange bedre følelser enn å snu kampen på bortebane. Vi sa det i pausen, spillerne selv, at vi kunne ikke reise derifra uten tre poeng. Manageren sa at mi måtte være tålmodige, holde tett bakover, og vi gjorde akkurat det han sa. Målene kom, og det var to gode avslutninger av Adnan. Vi er virkelige glade på hans vegne, sa Cleverley til MUTV.

I førsteomgangen var Sunderland det beste laget, og var nærere 2-0 enn United var 1-1. Cleverley er enig i at kampen på ingen måte var perfekt.

– Det er ting vi kunne gjort bedre med målet vi slapp inn. Vi startet tregt. Vi kunne alle se på opptakene av det og se hva vi kunne gjort bedre. Men karakterstyrken vi viste ved å komme tilbake fra det var fantastisk, og det er hva vi alltid vil ha. Det er det denne klubben handler om.

– Vi visste hvor viktig det var å komme tilbake. Det var en god seier å ta med seg inn i de to ukene uten ligakamper, og nå er fokuset på landskampene – to kjempeviktige kamper – og så er det rett tilbake til kamper i Premier League og Champions.

Dette comebacket ville vært enda vanskeligere om det ikke var for David de Gea. Spanjolen har fått fortjent skryt for redningen, og Cleverley henger seg på.

degeasund

Men ingen intervjuer kan bli gjort nå uten at Adnan Januzaj blir et punkt på listen over temaer en skal innom, og intervjuet med Cleverley var ikke noe unntak.

– På den første scoringen var jeg på venstresiden, så jeg kunne ikke se hvor langt inn i hjørnet det var. Det var en god avslutning med feil fot. Og den andre… vel, alle vet at han har det i seg. Han har gjort det hele tiden i pre-season på trening, men jeg er veldig glad på hans vegne for at han gjorde det på den store scenen.

– Han har en tryllestav av en venstrefot for skudd og innlegg. Det overrasket meg ikke at den gikk inn, men jeg var bare overlykkelig over å se at den gjorde det siden det var en så viktig kamp for oss å vinne, og han ordnet det.

– Spillerne vi har i denne stallen har vunnet mange flere titler enn de unge spillerne, så jeg tror ikke noen vil ta av – inkludert Adnan. Han har den riktige innstillingen, vil bli bedre, og vi har alle de beste eksemplene fremfor oss til å gjøre det. Han vil få mye oppmerksomhet, men jeg tror han kan håndtere det.

Powered by Labrador CMS