– Verdensklasse!

Phil Jones hyller David de Gea, og mener at spanjolen var kampens store spiller mot Olympiakos.

Publisert Sist oppdatert

Robin van Persie sørget for de tre målene som til syvende og sist ble avgjørende i onsdagens kamp.
Likevel; uten De Geas fantastiske benparader på stillingen 1-0, ville kvartfinaleplassen hengt i en særdeles tynn tråd.
Først blokkerte han headingen fra David Fuster, for deretter, med en lynrask reaksjonsredning, å hindre Alejandro Dominguez fra å sette returballen inn ved nærmeste stolpe.

Manchester United v West Ham United - Premier League
PHIL JONES – imponert over DDG

Det var to magiske øyeblikk, og lett å tenke tilbake på med lettelse og takknemlighet idet dommer Kuipers blåste av etter 95 minutter. En av dem som gjorde nettopp det, var Phil Jones, som overfor ManUtd.com og BBC Radio lett hoderystende over sin sisteskanses prestasjoner, ganske enkelt slo fast:

– Han er verdensklasse!

– Han befinner seg helt der oppe sammen med de beste keeperne i verden. Han er i stand til å frembringe slike redninger på kritiske stadier i kampene, og det selv om han ikke har hatt noe særlig å henge fingrene i. Han er våken for alt, og her vant han kampen for oss.

Kåret av fansen

West Bromwich Albion v Manchester United - Premier League
DDG – takker for støtten.

Men det var ikke bare Phil Jones som lot seg imponere av den 23 år gamle burvokteren. De Gea ble nemlig kåret til kampens beste av fans på Uniteds offisielle Twitter-feed @ManUtd.
Selv var han da også strålende fornøyd med egen innsats, og takknemlig for all støtte, både fra tribunene og utenfra.

– Atmosfæren inne på Old Trafford var imponerende og seieren veldig viktig, også med tanke på bygging av selvtillit. Jeg var veldig fornøyd med redningene mine og glad for å kunne hjelpe laget. Jeg vil gjerne få takke fansen for deres støtte og for alltid å være tilstede. De er fantastiske, sa en lykkelig De Gea.

 

Powered by Labrador CMS