LIVE: Rolig kveld for David De Gea

Kun De Gea i aksjon søndag kveld, og han fikk lite å gjøre.

En fryktelig stille kveld på jobben for David De Gea i dag. De største utfordringene var regn og dårlig matte, men vår sisteskanse fikk ingen bekymringer utover det. Kampen i seg selv ble dog noe preget av forholdene, og Spania gjorde bare akkurat det de trengte å gjøre.

Ander Herrera ble igjen sittende på benken, til tross for at Spania tilsynelatende tidvis kunne hatt bruk for løpskapasiteten hans på midten.

Italia og Matteo Darmian (som også ble sittende på benken denne søndagen) fikk en noe tøffere dag på jobben. Makedonia ledet en stund 2-1, men to viktige mål av Ciro Immobile ordnet tre poeng til Italia på Philip II Arena i Skopje.

Dette betyr altså at Spania og Italia går forbi Albania i gruppe G, med ett knepent poeng.

Slik gikk kampene som ble spilt søndag kveld:

Kampen spilles på Qemal Stafa Stadium, og avspark er klokken 20.45

Oppdateringer på Matteo Darmian og Italia vil også følge, hvis han skulle komme inn i løpet av kampen. Han starter altså også på benken.

22.05: Mål! Nolito krangler seg inn fra sin venstrekant, og får god tid av det albanske forsvaret til å trille ballen i lengste hjørne. Spania opp i 0-2.

21.57: Mål! En feilpasning fra Berisha i mål for Albania, gjør at Silva kan spille Diego Costa på blank. Chelseaspissen er sikker og setter ballen i åpent mål.

21.48: Dommeren setter i gang andre omgang.

21.32: Pause! En lite spennende førsteomgang for den objektive, men Spania har hatt full kontroll så langt.

21.05: Den største trusselen for David De Gea de første 20 minuttene har vært kulden – Spania har full kontroll på dette innledningsvis.

20.45: Kampen er i gang! Spania har gjort to bytter fra kampen mot Italia, Nacho Monreal og Thiago får muligheten.

19.45: Laget til Spania har kommet.