– Jeg gleder meg

West Ham-keeper Darren Randolph påstår at han ser frem til kveldens duell med Zlatan Ibrahimovic.

Publisert Sist oppdatert

Sist de to sto spillerne sto overfor hverandre var den 27. november, i en kamp som endte med 1-1 og poengdeling på Old Trafford. Zlatan fant nettmaskene for United, men det var nok likevel Randolph som var mest fornøyd idet dommeren blåste av etter 90 minutter. Den irske landslagskeeperen hadde da stått bortimot sitt livs kamp mellom stengene, og hindret det som kunne og burde ha blitt en klar United-seier.

Tre dager senere møtte klubbene igjen, da i Ligacupen, et oppgjør som endte slik det første burde ha gjort, med en klar og overlegen 4-1-gevinst til rødtrøyene. Ved denne anledningen satt imidlertid Randolph på innbytterbenken, hvorfra han fikk se Zlatan Ibrahimovic tegne seg for to av hjemmelagets scoringer.

Nå er det igjen duket for møte mellom den 29 år gamle West Ham-keeperen og Uniteds formsterke svenske. Når lagene tidlig mandag kveld står overfor hverandre på London Stadium, vil de to etter alt å dømme ta plass på hver sin banehalvdel. Mens Randolph vil sette alle kluter til for å gjenta sin bragd fra Old Trafford, vil Ibrahimovic på sin side gjøre alt han kan for å overliste ham.

gettyimages-626127956
Old Trafford, 27. nov. 2016: DARREN RANDOLPH holder ballen i fast grep, like foran beina på en vaktsom Marcus Rashford.

Og Randolph regner heller ikke med å bli arbeidsledig.

– Jeg vet at jeg vil få det travelt og være mye involvert, sier han til West Hams hjemmeside, og røper at han egentlig ikke trives så godt med å være hyppig skyteskive.

– Men jeg liker godt utfordringen det gir å teste meg mot de beste spillerne, legger han til, samtidig som han understreker betydningen av hjelp fra lagkameratene.

– Dette er jo ingen individuell idrett, så derfor trenger jeg hjelp med å holde et øye med Zlatan og flere av de andre spillerne.

“Med tanke på det laget de har tror jeg nok at det bare var snakk om tid.”

Darren Randolp

Randolph er veldig klar over at kveldens gjester omsider har fått opp dampen:

– Med tanke på det laget de har tror jeg nok at det bare var snakk om tid, lyder kommentaren til at kveldens gjester ser ut til å ha funnet vinnerformelen. Randolph lar seg likevel ikke skremme:

– Vi har det med å spille vår beste fotball mot de beste lagene, så vi ser bare frem til denne kampen. Det blir tøft, men det er slike kamper alle ønsker å spille, påstår Randolph til slutt.

For vår del håper vi at Zlatan & co. benytter de 90 minuttene på London Stadium til å overbevise Darren Randolph om at han tok feil.

For ordens skyld minner vi om at kampen mellom West Ham og United har avspark klokken 18.15, og vises på TV 2 Sport Premium, Viasat Sport Premium (Sverige) og TV3 Sport 2 (Danmark).

Powered by Labrador CMS