GODE MENN: F

Fletcher i 25-mannstroppen

Darren Fletcher er en del av Uniteds 25-mannstropp til Premier League. Se hele troppen her.

United.no har allerede vært innom utelatelsen av Darren Fletcher fra Champions League-troppen (se link til venstre), og det kan stadig ta en god stund før Fletcher er tilbake i spill – om han i det hele tatt blir frisk nok til å spille igjen. Fletcher har så vidt klart å spille et tosifret antal kamper etter at han i 2011 ble tvunget til å ta pause fra fotballen.

Fletcher scoret ett mål for Manchester United i fjorårssesongen, i hjemmekampen mot Queens Park Rangers da han headet inn 2-1-målet i det 68. minutt, få minutter etter at Jonny Evans hadde utlignet. Kampen endte til slutt 3-1. Fletcher var sist på banen for United andre juledag, da han etter Hernandez’ 4-3-mål erstattet meksikaneren for å holde tett på slutten i en sprø fotballkamp.

Det er ingen stor overraskelse at den skotske landslagskapteinen er registrert i 25-mannstroppen til Premier League, og det er heller ingen andre kontroversielle utelatelser blant de spillerne som må registreres. Det mest interessante på listen kan sies å være at alle spillerne står registrert med sine fulle navn!