Welbeck klar igjen

Blir med i troppen som drar til bortemøtet med Hull på 2. juledag.

Publisert Sist oppdatert

Welbeck, som scoret åpningsmålet i lørdagens 3-1-seier over West Ham, måtte senere i oppgjøret kaste inn håndkledet etter å ha fått et spark i kneet.

Heldigvis viste skaden seg bagatellmessig, og dermed kunne 23-åringen delta på treningen igjen julaften formiddag. Det gikk problemfritt, og dermed bør han være spilleklar til torsdagens møte med «tigrene» fra East Riding of Yorkshire.

– Det var bare et spark i et kneet. Han hadde problemer med et kne for noen uker siden, og jeg var bekymret for at dette traff det samme kneet, forklarer David Moyes til ManUtd.com.

– Men det var bare et spark i kneskålen; en kontaktskade som ikke har noen sammenheng med brusk eller noe i den retningen.

Det er gode nyheter for Moyes, som ivrer for at Welbeck skal bygge videre på den formutviklingen han har vist i de siste kampene – ikke minst foran motstandernes keepere.

– Jeg synes Danny er en veldig god fotballspiller, og jeg håper at han også skal bli en god målscorer. Nå har han scoret tre på like mange kamper; en fin uttelling og en trend som han må forsøke å opprettholde.

– Vidic er ok

Når det gjelder kaptein Nemanja Vidic, som har vært ute siden den forglemmelige lørdagen for to og en halv uke siden, da Newcastle var på besøk, la Moyes til:

– Vida er helt fin. Han var riktignok dårlig i halsen i forrige uke, samtidig som han kom tilbake fra skade, men nå er han helt fin.

Powered by Labrador CMS