– Kagawa og Rafael tilbake

Her er siste nytt fra Uniteds siste trening før tirsdagens kamp mot Bayer Leverkusen.

Publisert Sist oppdatert

United møter Bayer Leverkusen i Champions League tirsdag kveld, og i den forbindelse har en del av treningen vært åpen for pressen.

Samtidig har United selv sluppet litt informasjon fra treningen, via twitter.

De skrev ved 12-tiden at 24 spillere var på treningsfeltet tirsdag, men at Danny Welbeck ikke var blant disse. Welbeck manglet jo også mot Crystal Palace, grunnet en væskeansamling i kneet.

Phil Jones og Darren Fletcher var også på feltet, men trente for seg selv, og ikke sammen med gruppa.

Andre journalister har rapportert at Adan Januzaj også manglet, kanskje fordi han skal spille U21-kamp mandag kveld, men Shinji Kagawa var tilbake på feltet etter å ha vært ute med forkjølelse i helga. I og med at treningen ble gjennomført i regn og vind er det da grunn til å anta at han er klar igjen.

Det ble også meldt fra ulikt hold at Rafael, som har vært ute med skade siden kampen mot Wigan, var tilbake for fullt på feltet. Så spørs det om Leverkusen-kampen kommer for tidlig for ham.

Det er imidlertid verdt å merke at mye av denne informasjonen ikke er bekreftet, men er kommet fra ulike journalister som har overvært deler av treningsøkten. Det er også verdt å merke seg at for eksempel Welbeck kan ha drevet alternativ trening, og muligens også sluttet seg til resten av gruppa senere i økten.

Wayne Rooney gjennomførte forresten treningen uten beskyttelsen som ble omtalt her på united.no tidligere mandag.

David Moyes gjennomfører sin pressekonferanse før kampen mandag ettermiddag, med rapportert start-tid klokka 15. United.no vil melde fra den så fort vi får inn informasjonen.

Powered by Labrador CMS