– Vi må være skjerpet

Danny Welbeck legger ikke for mye i seieren mot Olympiakos, og sier laget må være på topp igjen for å slå West Ham.

Publisert Sist oppdatert

United tok en sterk 3-0-seier mot Olympiakos på onsdag, og mange ville kanskje tro at spillerne ville ha den i tankene så lenge som mulig, men Danny Welbeck sier at han ikke ønsker å legge vekt på det i det hele tatt, før lørdagens kamp mot West Ham.

Tøft på Upton Park

– Det er et vanskelig sted å dra til. De spiller fotball på sin egen måte, og det er ikke lett å spille mot dem. Man må være forberedt på en fysisk kamp, samtidig som vi må være mentalt klare for å sikre oss tre poeng, sa Welbeck til MUTV.

Welbeck scoret i 3-1-seieren over West Ham på Old Trafford tidligere denne sesongen, men på Upton Park har det vært vanskelig å få med seg alle poengene de siste sesongene.

Ser fremover

Spissen mener at seieren mot Olympiakos ikke trenger å være motivasjon for spillergruppen, men at det å ha selvtillitt og troen på seg selv, er en selvfølge i United.

– Vi er nødt til å ha troen på oss selv på ethvert tidspunkt. Vi kan ikke bare se tilbake på en enkeltkamp. Vi må se fremover, og den neste kampen er alltid den viktigste. Man kan ikke se for langt fremover heller. Vi må bare ha troen på at vi skal vinne den neste kampen, og akkurat nå er det den mot West Ham.

Powered by Labrador CMS