– Må score mer

Danny Welbeck er klar over at hans to mål forrige sesong er for lite – uavhengig av om han spiller på kanten eller som spiss.

Publisert Sist oppdatert

For England har 22-åringen levert jevnt og trutt foran mål. To mål forrige sommer, samt tre i løpet av sesongen, har gitt Welbeck fem mål på sine 16 landskamper. I løpet av 2011/12-sesongen scoret han også 12 mål på 39 kamper for Manchester United.

Forrige sesong ble det imidlertid bråstopp i scoringene for den unge angriperen. To mål på 40 kamper endte Welbeck på for Manchester United. Hele ti spillere scoret flere, og til sammenlikning endte både Jonny Evans og Patrice Evra med fire nettkjenninger.

Danny Welbeck mener han har forbedret seg som fotballspiller de siste 12 månedene, men innrømmer samtidig at han må heve målraten under David Moyes.

– Totalt sett har jeg forbedret spillet mitt, og jeg har vært jevnere i prestasjonene, forteller Welbeck til The Mirror.

– Men jeg har spilt på vingen, noe som har begrenset evnene mine til å komme meg i scoringsposisjoner. Jeg har spilt spiss for England, vært med i turneringer og scoret mål i disse, så jeg vet at når jeg kommer i riktig posisjoner foran mål så kommer jeg til å sette sjansene.

– Samtidig er jeg klar over at det vil hjelpe både meg selv og lagene jeg spiller for om jeg lærer å spille i flere forskjellige posisjoner og utvikler meg forskjellige steder op banen.

– Jeg er glad for å hjelpe laget, og det har egentlig ikke noe å si om jeg spiller på vingen eller helt foran – jeg skulle uansett ha scoret flere mål, forteller Welbeck.

Powered by Labrador CMS