Vil ha 20 mål fra Welbeck

David Moyes utfordrer matchvinneren fra Carrow Road.

Publisert Sist oppdatert

At Danny Welbeck ofte har hatt problemer med å omsette målsjanser i tellende resultater, er ingen hemmelighet. Det beste vitnesbyrd på det, er at han kun traff blink to ganger i løpet av 40 opptredener i 2012/13-sesongen.

Denne høsten har det derimot gått langt bedre for 23-åringen. På bare 12 kamper fra start og fire fra benken, har han allerede tegnet seg for syv scoringer, hvorav fire på de siste fem kampene.

davidsha2
– WE WANT TWENTY! David Moyes med utfordring til Danny Welbeck

– Vi vil ha mer

Det er en scoringsrate som har gitt David Moyes vann i munnen. Likevel ønsker manageren ha mer fra formspissen sin:

– Vi har sagt at vi vil prøve å gjøre en bedre avslutter av ham, og jeg synes Danny har gitt svar på tiltale. Nå sier han: «hei, dette ser ut til å fungere bra. Jeg  har scoret noen mål og jeg anerkjennes for det», siteres Moyes på i The Telegraph.

– I fjor scoret han ett mål i ligaen, og nå er han allerede oppe i syv hittil i sesongen. Selvsagt kunne tallet vært enda høyere, men han er på rett vei. Og, med tanke på at halve sesongen gjenstår, bør han i hvert fall opp i 20 scoringer. Han bør det; for når verken Wayne eller Robin er tilgjengelig for oss, trenger vi noen som kan stå frem.

– Og nettopp det har han gjort i den senere tid, sier Moyes, fornøyd med utviklingen.

Læremester Ruud

I dag er Danny Welbeck blitt 23 år gammel. Men, allerede som 12-åring fikk den unge Manchester-gutten en leksjon i hvordan å komme seg unna motstandernes forsvarsspillere.
Læremester var selveste Ruud van Nistelrooy. Sjekk videoen under (takk til Ole G. Sørensen – @gerhard83, som minnet oss på denne godbiten):

Powered by Labrador CMS