Håper på flere mål

– Sikker på at det kommer til å løsne for ham, sier David Moyes om Danny Welbecks effektivitet foran mål.

Publisert Sist oppdatert

I 2011/12-sesongen, Welbecks første hele sesong på Uniteds førstelag, scoret angriperen 12 mål på 39 kamper. Forrige sesong sa det imidlertid nesten helt stopp foran mål for Welbecks del, og sesongen endte med fattige to mål på 40 kamper.

Moyes mener uansett at 22-åringen har en viktig rolle i United-laget, og håper han kan finne tilbake til målformen.

– Da vi ankom ble jeg fortalt hvor viktig Danny hadde vært og hvor viktig han kom til å bli, fortalte Moyes på fredagens pressekonferanse.

– Vi gir ham sjansen nå, og han har muligheten til å få spille kamper. Vi håper målene kommer også. Han hadde et par sjanser mot Singha All Star XI. Det hadde vært verre om han ikke hadde kommet til sjanser.

– Forhåpentligvis begynner han å sette et par av sjansene, noe som vil gi han selvtilliten som trengs for å havne i en god stim og score mange mål.

United-manageren mener det handler om å få selvtillit og finne roen foran mål. Han skrøt også av Welbecks innsats på treningene.

– Jeg tror han selv er klar over at det er et problem. Jeg snakket med ham i går og jeg fortalte ham at jo hardere man jobber jo mer flaks vil man få. Hvis han fortsetter å trene og forsøker å bli en bedre avslutter kommer han til å være trygg på seg selv når han får sjansene.

– Arbeidsinnsatsen hans har det aldri vært tvil om. Jeg har fortalt ham at jeg er sikker på at det kommer til å løsne for ham om han fortsetter å gjøre de rette tingene, konkluderte manageren.

Danny Welbeck
WELBECK I THAILAND: Danny Welbecks etternavt skrevet med thai-alfabet i kampen mot Singh All Star XI.

Powered by Labrador CMS