SPENNENDE SESONG I VENTE: Lee Martin tror David Moyes har det som kreves for å etterfølge Sir Alex Ferguson.

Oppdatering på skadefronten

OPPDATERT 18.15 – Vi har pådratt oss noen småskader, opplyste David Moyes etter kampen i Yokohama, og antydet samtidig Rooney-gjensyn i Stockholm.

Publisert Sist oppdatert

Det var med andre ord ikke bare sommerturnéens andre nederlag som opptok United-manageren etter 90 tøffe minutter på Nissan Stadium. Underveis så han seg for eksempel nødt til å ta Robin van Persie av banen som følge av en strekk. Deretter pådro toppscorerens erstatter, Danny Welbeck, seg en smell i en duell like etter at  han var kommet innpå. Nå fullførte Welbeck kampen, men både han og Van Persie vil bli gjenstand for nøye overvåkning i de kommende dagene.

På forhånd var det klart at heller ikke Michael Carrick er 100 % i orden. Følgelig fikk han hvile gjennom hele tirsdagens kamp.

– Michael har litt problemer med en stram lyske, men ikke noe alvorlig. Han sto også over treningen før kampen, sa Moyes til MUTV etterpå, og innrømmet at skadesituasjonen gir ham noen småbekymringer.

– Robin fikk føling med en strekk i låret i første omgang, så vi tok ingen sjanser med ham. Deretter merket Danny Welbeck noe i lysken. Siden det står kamper i kø fremover, må vi nå sørge for at begge to snart blir helt bra igjen.

Hviletid for Rio

Rio Ferdinand har spilt begge de to foregående kampene på turnéen, men satt på benken mot japanske Marinos.

– Vi bestemte oss for å gi ham fri, og heller gi Jonny Evans og Chris Smalling spilletid.

Rooney med til Sverige?

Uniteds nummer 10, Wayne Rooney, ble som kjent sendt hjem fra Bangkok allerede dagen etter ankomstAsia  forrige torsdag. Årsaken ble oppgitt til å være en strekkskade pådratt under troppens første treningsøkt i den thailandske hovedstaden. Men, ifølge Moyes, er Rooney nå på bedringens vei hjemme i Manchester.

– Ja, så vidt vi har kjennskap til, går det rette veien.  Han har begynt med lett jogging, og ifølge fysioterapeutene går det fremover med ham.  Jeg regner med at han blir med til Stockholm (mot AIK, 6. august;journ.anm.) Forhåpentligvis holder han skjema, sa Moyes.

 

Powered by Labrador CMS