Manchester United v Olympique Lyonnais - Pre-Season Friendly

– Viser at hardt arbeid lønner seg

Publisert Sist oppdatert

Dan Gore er blant de 31 som etter kampen mot Lyon satte seg på flyet til New York.

Der får han, som en av de yngste og minst meriterte av de reisende, sjansen til å vise seg ytterligere frem for Erik ten Hag og resten av trenerteamet etter to gode omganger mot henholdsvis Leeds og Lyon.

LES OGSÅ: (+) «Dette må også Ten Hag ha blitt imponert av»

Like før han sammen med resten av troppen tok av retning USA pratet 18-åringen, som noterte seg for den målgivende pasningen til Donny van de Beek i onsdagens 1-0-seier mot det franske storlaget, med MUTV hvor han tar med seg god opplevelse i bagasjen til statene.

– Det var en god opplevelse, det var mange fans tilstede og det er alltid gøy å spille for et støttende publikum, sier Gore. 

Når han får spørsmål om den målgivende pasningen i retning Donny passer han på å samtidig rose nederlenderens kvaliteter.

– Jeg jaktet bare ballen nede ved linja og klarte å slå ballen ut i området hvor Donny kom og kunne avslutte på en god måte. Det var en strålende avslutning og det er veldig fint å ha han tilbake. Han gir laget enda mer kvalitet.

Manchester United v Olympique Lyonnais - Pre-Season Friendly
GOD FIGUR: Dan Gore har fått vist seg frem på en positiv måte i de to omgangene han har spilt så langt i sommer.

Nå håper han samtidig på flere sjanser i de kommende kampene mot Arsenal, Real Madrid og Dortmund.

– Definitivt håper jeg at jeg får flere sjanser. Det er enhver ung gutts drøm å få sjansen i Manchester United og det burde være et mål for de aller fleste. Så lenge du er god nok og legger ned mye hardt arbeid så ser man at han (Erik ten Hag) gir spillere sjansen.

Videre ser han også frem mot kampen mot Wrexham, som jo også kan bli en arena hvor Gore kan vise seg frem, da med et mindre erfarent lag rundt seg, om man ser bort fra Jonny Evans.

– Det kommer til å bli en god erfaring for U21-gutta. Kampen spilles for et utsolgt stadion også er Wrexham også et godt fotballag, så det kommer til å bli en fantastisk opplevelse og erfaring.

– Jonny er en fin person, og han er veldig flink med de unge spillerne. Det er fint å ha ham med i og rundt troppen. Han hjelper de unge spillerne med sin erfaring.

Powered by Labrador CMS