ronaldo232

Ronaldo kraftig ut mot Ballon d’Or-sjefen: – Løgner

Publisert Sist oppdatert

Cristiano Ronaldo er ifølge rapporter fra Portugal ikke til stede på mandagens utdeling av Gullballen, og mandag kveld brukte han sin Instagram-konto til et hardt angrep på Ballon d’Or-sjefen, Pascal Ferre.

LES OGSÅ: Her er topp 30 i Ballon d’Or (oppdateres live)

Der mener han blant annet at Ferre har løyet om ting han har sagt at Ronaldo har fortalt ham.

Ferre sa nylig at Ronaldo kun har vært opptatt av å ende karrieren med flere Gullballen-titler enn Messi, og at portugiseren selv skal ha fortalt ham det.

– Det er uakseptabelt at personen som er ansvarlig for en så prestisjetung utmerkelse kan lyve på denne måten. Det er totalt respektløst overfor en som alltid har respektert France Football og Ballon d’Or, skriver Ronaldo.

– Så løy han på ny i dag om at det var en mulig karantene som gjorde at jeg ikke kommer.

Deretter understreker Ronaldo at han alltid gratulerer vinneren, uansett hvem det er og at livet hans som fotballspiller har handlet om fair play og det å være det ultimate forbildet.

2021-22_burnley_sak_1200x650

– Det handler om fair play som alltid har vært med meg i karrieren helt fra starten av. Jeg er ikke imot noen. Jeg vinner alltid for meg selv og klubbene jeg representerer. Jeg vinner for meg selv og de som ønsker meg godt. Jeg vinner ikke mot noen.

– Den største ambisjonen min for karrieren er å vinne nasjonale og internasjonale titler for klubbene jeg spiller for og for landslaget. Den største ambisjonen min er også å være et forbilde for alle som enten er eller ønsker å bli profesjonelle fotballspillere. Jeg ønsker at navnet mitt skal skrives med gullbokstaver i fotballhistorien.

– Jeg avslutter med å si at jeg allerede fokuserer på neste kamp med Manchester United, noe jeg gjør sammen med lagkameratene mine og supporterne. Vi kan fortsatt erobre denne sesongen.

Skjermbilde 2021-11-29 kl. 19.17.00
Powered by Labrador CMS