Ronaldo kom i shorts

Real Madrid ankom Manchester sent søndag kveld.

Publisert Sist oppdatert

En rekke Real Madrid- og Cristiano Ronaldo-fans hadde møtt opp da det spanske laget ankom Manchester sent søndag kveld. De kom én dag tidligere enn normalt på grunn av en ventet spansk streik, som kunne gitt dem problemer med å komme tidsnok i henhold til UEFAs regler.

Real har to strake seirer mot Barcelona bak seg før tirsdagens storkamp, mens United på sin side har avansert i FA-cupen og sørget for at de har en 15 poengs serieledelse siden lagene møttes i Madrid sist.

Cristiano Ronaldo var selvsagt den de fleste ønsket en bit av på flyplassen, men selv virket det som om portugiseren hadde glemt nøyaktig hvor kaldt det kan være i Manchester på denne tiden av året. Han kom i alle fall til Manchester i shorts. Sokkene var derfor rullet helt opp til knærne for å holde den verste kulden unna mens han forflyttet seg fra terminalen til Real Madrid-bussen og senere inn på hotellet.

Det spanske laget bor forøvrig på Hilton Hotel i Deansgate, for de som skulle være interessert i det.

Real Madrid skal nå trene på Manchester Citys Etihad-arena. De gjør det for å ikke utsette Old Trafford-matta for unødvendig belastning før tirsdagens kamp. Manchester United trener som vanlig heller ikke på Old Trafford, men legger alltid siste treningsøkt før hjemmekampene til Carrington.

United.no følger selvsagt pressekonferansene og treningene i Manchester mandag, og vil publisere siste nytt så raskt vi har det.

United.no har ikke rettigheter til bildene, men her kan du se flere bilder fra Real Madrids ankomst i Manchester i Daily Mail her.

Powered by Labrador CMS