– Klar for United

VIDEO Daily Mail hevder United har sikret seg Crewes stortalent Nick Powell.

Publisert Sist oppdatert

Nick Powell debuterte for Crewe Alexandra allerede som 16-åring i august 2010, og spilte 17 kamper for League Two-laget i 2010/11-sesongen. Det er imidlertid denne sesongen Powell har fått sitt virkelige gjennombrudd. Han har spilt fast på Crewes midtbane, og ble i april kåret både til ‘Årets Unge Spiller’ og ‘Årets Spiller’ i klubben. I tillegg vant han prisen for ‘Årets Mål’, for en scoring du kan se nederst i artikkelen.

Arsenal har tidligere bekreftet at de har vært interesserte i Powell, men ifølge Daily Mail har nå Sir Alex Ferguson og United trukket det lengste strået i kampen om stortaltentets underskrift. Tablodavisen hevder at avtalen allerede er i boks, og at United betaler omlag £ 4 millioner for Powell.

Powell er en teknisk god spiller, som kan spille i alle posisjoner på midtbanen og kan også brukes som spiss. Han er også målfarlig, noe 15 mål denne sesongen er et bevis på. Powell har aldersbestemte landskamper for England opp til U 18-nivå.

United.no understreker at avtalen foreløpig ikke er bekreftet av verken Crewe eller Manchester United.

Nick Powells fantastiske skudd i Crewes 4-3-seier mot Gillingham:

<span mce_name=»b» mce_style=»font-weight: bold;» style=»font-weight: bold;» class=»Apple-style-span» mce_fixed=»1″> <iframe width=»542″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/5sRBqBL60og» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe></span>
Powered by Labrador CMS