Måtte løpe etter bussen

Dette var bare såvidt at Danny Welbeck og Chris Smalling fikk være med på turen til Ukraina.

Publisert Sist oppdatert

Danny Welbeck og Chris Smalling vil trolig begge spille en rolle i løpet av kveldens kamp mot Shakhtar Donetsk, men det kunne endt helt annerledes, om de to hadde vært et lite minutt senere ut av dørene på Carrington på tirsdag.

Trodde alle var på

Sikkerhetsvakten som skulle telle alle spillerne på spillerbussen var nemlig fornøyd med antallet lenge før duoen kom seg ut av treningsanlegget, og sa i fra til sjåføren at alle var kommet.

Danny Welbeck ga resten av spillerne en god latter, før avreise.
Danny Welbeck ga resten av spillerne en god latter, før avreise.

Bussen rullet over plassen og ut forbi bommen, før to forbausede spillere kom ut av hovedbygningen.

– Danny Welbeck og Chris Smalling kom løpende ut av hovedbygningen. Chris var fra seg, og spurte, i følge Manchester Evening News, hvor bussen hadde blitt av.

– Vi skulle jo vært på den! utbrøt Smalling, da en vakt fortalte han at bussen allerede hadde kjørt, hadde Smalling sagt da han innså at bussen var gått.

Stor humor for resten av troppen

Vaktene fikk gitt beskjed til sjåføren om at det fortsatt manglet to spillere, og bussen returnerte og plukket dem opp.

Resten av spillerne på bussen fikk seg en god latter da de to stressede spillerne til slutt fikk komme ombord, og sitte på til flyplassen.

Manchester United har selv ikke kommentert historien, men vi satser på at de gjør sitt for å unngå tellefeil, når de spiller borte mot Shakhtar Donetsk, onsdag kveld.

Powered by Labrador CMS