– Vi kan alle bli bedre

Wayne Rooney innrømmer at han, i likhet med alle andre, må vise seg verdig en plass i VM-troppen.

Publisert Sist oppdatert

United-stjernen startet onsdagens landskamp mot Danmark, men England klarte ikke å finne veien forbi danskenes glimrende sisteskanse, Kasper Schmeichel, før Rooney hadde forlatt banen.

I likhet med flere andre av de engelske spillerne, gjorde Rooney en middelmådig kamp, i det som var siste test før 30-mannstroppen skal skjæres ned til 23 forut for sommerens VM-sluttspill i Brasil.
På bakgrunn av det som ble vist på Wembley, vil landslagssjef Roy Hodgson få en alt annet enn enkel oppgave.

– Men vi forsøkte alle sammen å gjøre så godt vi kan, bedyret Rooney overfor Sky Sports etter Wembley-møtet med danskene.

– Det gjelder både for meg selv og for alle andre. Vi ønsker å vise manageren hva vi kan, og jeg er sikker på at han har fått noe å tenke på nå.

– Rom for forbedringer

England v Denmark - International Friendly
CHRIS SMALLING – her i kamp med Nicklas Bendtner.

Alt i alt sa Rooney seg var rimelig fornøyd med innsatsen mot danskene, men innrømmet at det finnes forbedringspotensial over hele linjen.

Rooney ble ellers belønnet med en 5’er av Sky Sports, i likhet med Chris Smalling, som spilte midtstopper gjennom samtlige 90 minutter.
Danny Welbeck, som kom inn som et friskt pust da Rooney forlot Wembley-gresset etter en time, får en 6’er for sin innsats.

Michael Carrick og Tom Cleverley utgjorde de to siste i United-kontingenten på Wembley, men ingen av dem slapp til.

Powered by Labrador CMS