– Nå er det deres tur

Gary Neville mener Uniteds engelske talentrekke må ta et nytt steg under David Moyes.

Publisert Sist oppdatert

Phil Jones, Chris Smalling, Tom Cleverley og Danny Welbeck vant alle i år sitt første Premier League-trofé etter å gradvis ha etablert seg på Uniteds førstelag.

Til sammen har talentrekka fra England spilt 118 kamper i 2012/13.

Gary Neville tror det er viktig at Manchester United beholder en stamme av unge engelske spillere i tiden som venter med David Moyes ved roret. Nå utfordrer han ungguttene til å ta det neste steget.

– De må utvikle seg og og bli enda bedre. De bør ha fått mye selvtillit ettersom de nå er mestere og de vil nok vinne tittelen igjen, sier Neville til ManUtd.com.

– De føler nok at de har tilegnet seg mye erfaring når de vant tittelen i år etter at de tapte den i fjor. De har nå spilt i to år og i den kommende tredje sesongen må de virkelig presetere og bli Manchester United-spillere.

– Det er press på unge spillere, men de to første årene får du mange sjanser fordi du er ung. Når du er 22 eller 23 år må du levere mer stabile prestasjoner for å spille regelmessig for førstelaget.

Neville bruker spillere som David de Gea, Jonny Evans og Rafael som nylige eksempler på United-spillere som har maktet å ta steget. Nå er det opp til engelskmennene å gjøre det samme på både klubb- og landslag.

– De vokser hver gang de spiller og du merker at de modner. Welbecks utvikling har vært utrolig. Vi har ikke sett for mye av Phil Jones for England. Chris spilte bra i Montenegro og Tom har spilt en rolle i nesten hver kamp og gjort det veldig bra, sier Neville.

Powered by Labrador CMS