Manchester United v Aston Villa - Premier League

– Jeg kommer til å ta på meg ansvaret igjen uten frykt

Publisert Sist oppdatert

Bruno Fernandes har prestert jevnt og trutt på et usedvanlig høyt nivå siden overgangen fra Sporting for over halvannet år siden, men under lørdagens tap for Aston Villa, var det for én gangs skyld midtbanemannen som ble syndebukk.

Portugiseren fikk ansvaret med å ekspedere ballen i mål fra elleve meter da United fikk straffespark inne i overtiden på Old Trafford, men 27-åringen blåste ballen langt over mål.

LES AVISRUNDEN: (+) – Mange bortforklaringer fra en som hevder han ikke er interessert i unnskyldninger

Nå tar Fernandes bladet fra munnen etter lørdagens bom.

– Ingen er mer frustrert og skuffet over straffebommen og det påfølgende tapet enn meg selv, skriver portugiseren i et innlegg publisert på sin Twitter-profil.

– Jeg har alltid tatt på meg det ansvaret og alltid omfavnet det presset som kommer med slike muligheter. I dag feilet jeg. Men jeg skrittet opp og tok på meg utfordringen med de samme ambisjonene og med den samme ansvarsfølelsen som jeg har gjort ved de mange tilfellene der ballen har gått i mål.

I etterkant av bommen har det kommet spekulasjoner om at det nå er Cristiano Ronaldo som vil ta det neste straffesparket United blir tildelt. Det portugisiske fotballikonet har tidligere vært fast straffetaker for Real Madrid, Juventus og Portugal.

LES MER: (+) Bruno eller Ronaldo? Tallenes tale levner ingen tvil

Nå sier Fernandes at han kommer til å være klar igjen før det neste straffesparket United får.

– I dag tok jeg igjen på meg ansvaret jeg har hatt siden jeg kom til United, og jeg kommer til ta på meg det (ansvaret) uten noen frykt eller skrekk hver gang jeg blir bedt om det, skriver midtbanemaestroen.

– Det viktigste for meg er å vinne sammen, og jeg kommer alltid til å hjelpe lagkameratene mine og klubben til å bli de beste vi kan bli.

Til slutt sender Fernandes en takk til supporterne på Old Trafford, som sang hans navn og støttet ham etter kampslutt, til tross for den avgjørende straffebommen.

Portugiseren forteller at det betyr mye for ham.

– Takk for all støtten etter sluttsignalet! Å høre dere synge navnet mitt på stadion var veldig emosjonelt. Jeg kommer til å komme sterkere tilbake for min egen del, fordi er standardene jeg pålegger meg selv, men også for lagkameratene mine og for fansen, som alltid har støttet meg.

Powered by Labrador CMS