– Kanskje fikk Martials selvtillit seg en knekk, men nå blir han bedre og bedre

Publisert Sist oppdatert

Anthony Martial headet United i ledelsen mot Aston Villa, hans første spillemål på Old Trafford denne sesongen.

– Han har hatt sjanser hele sesongen, og kanskje fikk selvtilliten hans seg en knekk tidligere med utvisningen [mot Tottenham] og noen av småproblemene han har hatt. Men nå er han i gang, og blir bedre og bedre, sa Ole Gunnar Solskjær i intervjuet sitt med Sky Sports etter kampen.

BLIR BEDRE OG BEDRE: Anthony Martial.

Solskjær var innom noe av den samme tematikken på pressekonferansen:

– Han har fortsatt skapt sjanser, han har bare ikke hatt hellet og marginene på sin side fremfor mål, men det kommer. I kveld følte jeg at vi fikk se en bedre versjon av Anthony, og en versjon med mer selvtillit.

Men hvordan kom den selvtilliten tilbake?

– Vel, vi har har hatt noen samtaler, selvsagt, og vi har snakket om hvor viktig han var for oss forrige sesong, og han kommer til å bli viktig for oss denne sesongen også.

Solskjær likte i alle fall målet, en klasssisk spiss-scoring.

– Ja, jeg elsker stupheadinger! Jeg snakker om det stadig vekk på trening når vi trener på innlegg og skudd. Det var et veldig bra mål, med godt forarbeid av Aaron og Paul.

GLAD: Her feirer Anthony Martial 1-0-målet mot Aston Villa.

Fornøyd med Pogba – men ikke på overtid

United-sjefen var fornøyd med en annen franskmann – Paul Pogba – også. Pogba var involvert i begge målene United scoret.

– Nå som Paul kommer i bedre form, og blir sterkere, så får en kamper av ham som i kveld. Det tok ham kanskje 20-25 minutter å komme i gang, men da han kom seg i gang, så utgjorde han en forskjell for oss. (…) Vi er fornøyde med hans bidrag. Jeg mener at det er viktig at vi får gitt ballen til Paul, enten det er lavt på banen eller om det er høyt i banen mellom leddene.

– Hans fysiske tilstedeværelse er viktig for oss, for vi visste at Villa er et av de sterkeste lagene fysisk i ligaen, og vi trengte spillere til å matche dem. Han vinner hodedueller for oss, og i kveld var jeg veldig godt fornøyd med prestasjonene hans.

Solskjær påpekte også med et smil at han ikke var fornøyd med valget 27-åringen gjorde like før overtiden var over, da han ga bort ballen og lot Villa få en ny sjanse.

– Han skulle sentret tilbake til Rashford i sluttsekundene i stedet for å prøve på et innlegg, og han har fått beskjed!

GOD: Paul Pogba.

Roste De Gea og Wan-Bissaka også

David de Gea hadde flere gode redninger for United, og sjefen var fornøyd.

– Han har gjort noen viktige redninger for oss i det siste, og det er viktig for oss. Som Manchester United-keeper må du holde konsentrasjonen oppe, for du jobber ikke gjennom hele kampen, og David er veldig god på det.

Solskjær likte ikke måten United forsvarte seg på i forbindelse med Aston Villas utligning, noe han ga klart uttrykk for, men selv om Aaron Wan-Bissaka var involvert i den situasjonen, så passet Solskjær på å gi litt ros til høyrebacken også.

– Jeg synes Aaron har blitt bedre, spesielt med ballen, han gir oss mer og mer når han har ballen. Han hadde noen veggspill i dag, og skapte sjanser, og han hadde et veldig godt løp og innlegg før Anthonys mål.

FIN MÅLGIVENDE: Aaron Wan-Bissaka slo innlegget til Anthony Martials mål.
Powered by Labrador CMS