Tony

Martial scoret sitt første Sevilla-mål

Anthony Martial har åpnet målkontoen også i utlånsklubben Sevilla. Torsdag scoret franskmannen da Andalucía-laget tok første stikk i Europa League-duellen mot Dinamo Zagreb.

Angriperen scoret 3-1-målet for Sevilla med en iskald avslutning inne i overtiden av første omgang. Det ble også kampens siste scoring.

Martial var for øvrig også involvert i spanjolenes første mål for kvelden. Med drøye kvarteret spilt løp han seg fint gjennom forsvaret til de kroatiske gjestene. Etter en god gjennombruddspasning fra Ivan Rakitic kunne franskmannen fyre av, men keeper Dominik Livakovic fikk en hånd på ballen.

Sisteskansen kunne dog bare slå ballen ut i farlig posisjon, og Alejandro Gómez var først på returen. Livakovic kastet seg i beina på argentineren, som gikk i bakken. Dommeren pekte på straffemerket og Rakitic ekspederte ballen i mål.

Mislav Orsic sørget for utlikning med fire minutter igjen til pause, før Lucas Ocampos svarte nærmest umiddelbart.

Få øyeblikk senere var det duket for Martial-scoring. Sevilla gjenvant ballen på egen banehalvdel, før de presterte det som ikke kan kalles noe annet enn en mønsterkontring.

Til slutt spilte nevnte Gómez ballen ut til Martial på høyresiden, som rolig plasserte ballen i det lengste hjørnet, med innsiden av foten. Dermed kunne Martial og resten av Estadio Ramón Sánchez Pizjuán smile og juble for 3-1 til pause.

Det skulle også vise seg å bli sluttresultatet. Martial ble tatt av med en drøy halvtime igjen av kampen – kanskje for at han skal få hvile før bortemøtet med Espanyol tidlig søndag ettermiddag.

Klubbene til Amad Diallo og Axel Tuanzebe, Rangers og Napoli, spilte for øvrig også Europa League torsdag. Førstnevnte satt på benken gjennom hele kampen da Glasgow-laget slo Borussia Dortmund med sifrene 4-2 på bortebane.

Tuanzebe er derimot ikke med i sitt lags Europa League-tropp og var følgelig ikke med da Napoli spilte uavgjort borte mot Barcelona.