elangafred200222

Ralf Rangnick: – Jeg byttet dem egentlig ikke inn for å score mål

Publisert Sist oppdatert

På pressekonferansen etter Leeds-seieren ble Ralf Rangnick stilt et spørsmål fra lokalavisa om muligheten for å bruke Pogba fra venstresiden oftere etter det han leverte på Elland Road, men da måtte Rangnick raskt korrigere.

– Han gjorde det godt i førsteomgangen, men han spilte ikke fra vingen, han spilte som en av to åttere sammen med Bruno. På vingene spilte vi med Jesse Lingard og Jadon Sancho.

United-sjefen var uansett godt fornøyd med det Pogba leverte, og byttet ikke ut franskmannen fordi han var misfornøyd, men fordi han kunne se at energinivået var begynt å falle.

– Han gjorde det veldig bra, men etter 60 minutter kunne en se at han begynte å bli sliten, noe som er normalt etter en såpass langvarig skade.

ppleeds
SPILTE GODT: Paul Pogba, som fort kunne hatt noen målgivende pasninger igjen mot Leeds.

– Det var uansett veldig godt å kunne bytte inn to energiske spillere som Fred og Anthony Elanga, fortsatte Rangnick.

Både Fred og Elanga scoret, men en ærlig Ralf Rangnick ville ikke late som om det var den geniale planen til trenerteamet.

– Den beste delen av det er at de begge til slutt scoret, men jeg byttet dem egentlig ikke inn for å score mål. Det handlet mer om å få mer energi i laget, og å kunne spille i en lignende stil som hvordan vi spilte i førsteomgangen.

rangnick200222b
FORNØYD: Ralf Rangnick.

Leeds-fansen kastet ved flere anledninger ting mot United-supporterne, og noe traff Anthony Elanga under feiringen av Freds mål, men Elanga svarte på best mulig vis ved å score.

Da hysjet 19-åringen på Leeds-fansen, og svensken gjorde seg nok ikke mindre populær i Manchester etter dette innhoppet.

– Så vidt jeg vet, så pågår det noe etterforskning fra Leeds United, sa Rangnick om det at det ble kastet ting fra tribunene.

– Det så ut til at det gikk bra med Anthony Elanga, og han var glad for å score målet sitt. Ting som dette bør åpenbart ikke skje.

The Athletic skriver også at hendelsen kommer til å bli etterforsket av FA.

Powered by Labrador CMS