pereira170522

Pereira med målgivende pasning

Det er ikke akkurat den travleste midtuka for våre utlånte, men én mann har i det minste vært i aksjon.

Andreas Pereira startet på benken i Flamengos hjemmekamp mot Sporting Cristal fra Peru, i den siste kampen i gruppespillet av Copa Libertadores.

I det 69. minutt ble Pereira byttet innpå (på stillingen 1-0), og bare noen minutter senere doblet Flamengo ledelsen, og Pereira hadde den målgivende pasningen med et presist frisparkinnlegg som ble headet i mål av Pedro. Bortelaget reduserte på slutten, men det ble tre nye poeng for Flamengo.

Flamengo vant gruppa, og er med det videre til utslagsrundene.

I fjorårssesongen kom Flamengo helt til finalen, men tapte da mot Palmeiras, mye takket være en tabbe av Andreas Pereira.

Det gjenstår å se om de får revansjert seg denne sesongen – og om Pereira blir en del av det.

Flamengo v Bahia - Brasileirao 2021
LEVERTE MÅLGIVENDE PASNING: Andreas Pereira.

Det ble ingen utlånssak på united.no i helga, så vi tar derfor i tillegg en rask oppsummering av hvordan det gikk i helga for de av våre utlånte som fortsatt hadde muligheten til å spille (selv om det langt fra var alle som faktisk fikk spille):

• Andreas Pereira kom innpå det siste kvarteret av Flamengos 1-0-seier mot Goiás i ligaen. Det var allerede 1-0 da vår mann kom innpå.
  • Donny van de Beek scoret Evertons trøstemål da Arsenal vant 5-1 mot Everton på Emirates Stadium.
  • Amad Diallo spilte fra start i den skotske cupfinalen. Rangers vant 2-0 mot Hearts etter ekstraomganger. Amad ble byttet ut i det 63. minutt, noen minutter etter at han hadde pådratt seg et gult kort. Ingen stor kamp av ivorianeren, men han avsluttet uansett Rangers-oppholdet med en vinnermedalje.
  • Anthony Martial var ikke i troppen til Sevilla på grunn av en skade. Sevilla vant 1-0 mot Athletic Club.
  • Brandon Williams var ikke i Norwich-troppen som tapte 0-5 hjemme mot Tottenham.
  • Facundo Pellistri var ikke i troppen i siste serierunde for Alavés. Nedrykket var allerede klart. Alavés tapte 0-1 hjemme mot Cádiz.
  • Som ventet ikke noe spilletid for Axel Tuanzebe i siste serierunde heller for Napoli. Han var heller ikke i troppen. Napoli vant 3-0 borte mot Spezia, og endte på tredjeplass i Serie A.