garnacho ten hag

Garnacho forlenget med United

Publisert Sist oppdatert

Alejandro Garnacho har signert en ny kontrakt med Manchester United som binder ham til klubben til 2028.

– Da jeg først kom til denne utrolige klubben, drømte jeg om å få debuten min, å spille på Old Trafford, score mitt første mål og vinne trofeer med dette emblemet på brystet, sier Garnacho.

– Jeg føler meg veldig stolt og emosjonell over å ha opplevd disse øyeblikkene allerede, sammen med familien min som har støttet meg i hvert steg på veien.

– Vi er alle ydmyke over å ha denne sjansen til å fortsette reisen vår i Manchester United og jeg har allerede begynt å jobbe med å oppnå de neste målene og ambisjonene.

Alejandro Garnacho Signs a New Contract at Manchester United
STORFORNØYD MED NY KONTRAKT: Alejandro Garnacho.

Garnacho ble hentet fra Atletico Madrid i 2020 og har i en alder av 18 rukket å få 31 kamper for Uniteds førstelag, etter at han først fikk debuten i 1-1-kampen mot Chelsea for nøyaktig ett år siden – 28. april 2022.

LES OGSÅ: Bekrefter at Garnacho ikke blir med til U20-VM

Denne sesongen har han blant annet bidratt med fire mål og fem målgivende pasninger.

– Manageren og trenerteamet hans har hjulpet meg til å forbedre meg på alle mulige måter, og med deres støtte utvikler jeg meg hver dag for å hjelpe laget til suksess.

– Jeg ser frem til fremtiden og kan ikke vente med å skape flere spesielle minner med denne gruppa, foran våre fantastiske supportere.

Fotballdirektør John Murtough er også naturligvis fornøyd med Garnachos utvikling og ser frem til hva argentineren kan bidra med i årene som kommer:

– Alejandro har virkelig dedikert seg selv til å oppnå målene som klubben har satt for ham siden han kom til Manchester, sier Murtough.

– Talentet hans, drivkraften og viljen til å lykkes gjorde at han fort gikk videre fra akademiet til førstelaget, og denne nye langtidskontrakten reflekterer troen vår på at han skal fortsette sin spennende utvikling under veiledning av Erik og hans stab.

– Alejandro har et enormt potensial, og vi ser alle frem til å jobbe med ham for å sikre at han oppfyller ambisjonene sine her i Manchester United de kommende årene, avslutter Murtough.

Powered by Labrador CMS