Argentina v Australia - International Friendly

Debuterte for Argentina

Alejandro Garnacho fikk sin mye etterlengtede debut for det Argentinske A-landslaget da han kom inn fra benken i treningskampen mot Australia onsdag.

Kampen som ble spilt på Workers’ Stadium i Beijing endte med seier 2-0 for de regjerende verdensmesterne som spilte sin tredje kamp etter at de løftet troféet i Qatar i desember.

Med draktnummer 28 kom Garnacho inn på stillingen 2-0 etter det var spilt 74 minutter og hadde slik sett ingen innvirkning på målprotokollen. Målene ble scoret av Lionel Messi og German Pezzella.

United-juvelen har også tidligere blitt kalt opp til spill for landslaget, men har hver gang måtte trekke seg grunnet skader eller andre grunner. Nå har han altså fått sin landslagsdebut og det ser med det helt klart ut at det blir Argentina og ikke Spania som blir nasjonen Garnacho spiller sin landslagsfotball for.

garnachoargentina110522
VELGER ARGENTINA: Alejandro Garnacho velger Argentina og kommer til å representere den regjerende verdensmesteren.