Omdiskutert straffe og vanvittig sjansesløseri da United tapte

Det endte med 2-1-tap da Manchester United besøkte West Ham på London Stadium søndag ettermiddag.

Crysencio Summerville sendte vertene i føringen i det 74. minutt, før Casemiro utlignet ti minutter før fulltid.

Deretter fikk West Ham straffe etter at dommer David Coote ble bedt av Michael Oliver om å gå til VAR-skjermen for en situasjon - visstnok vurdert som «clear and obvious» - der Matthijs de Ligt gikk inn og var noe sen i en duell med Danny Ings.

Jarrod Bowen satte straffen sikkert, og dermed blir United værende på elleve poeng etter at ni kamper er spilt.

Det ble en tung aften for Ten Hag og Manchester United.

En frustrerende aften for Erik ten Hag & co, som langt på vei burde avgjort kampen før pause.

Da styrte nemlig United det aller meste, og skapte store sjanser på løpende bånd:

• Før to minutter var spilt sendte Garnacho ballen i tverrliggeren.
  • I det 8. minutt kom Garnacho igjen fri ute til venstre, men avslutningen fra ganske bra hold gikk utenfor.
  • I det 13. minutt fikk først en hardt presset Højlund avsluttet fra 7-8 meter, men skuddet ble reddet av Fabianski. Rett etterpå fant Casemiro Fernandes med et strålende innlegg fra litt lenger bak i banen, men headingen fra portugiseren gikk over.
  • I det 32. minutt bommet Dalot på åpent mål fra 5-6 meter, etter å ha passert en utrusende Fabianski.
  • I det 39. minutt ble en corner av Eriksen headet videre i tverrliggeren av West Hams Edson Alvarez.
  • Rett før pause traff Eriksen hodet til Casemiro med et presist frispark, men headingen ble stoppet av en strålende Fabianski.