Uavgjort i Tyrkia - United med tre poeng på tre kamper

Manchester United var torsdag i Istanbul hvor de møtte Fenerbahce i den tredje runden av Europa League, og det endte til med en ny poengdeling for United i en kamp som til slutt endte 1-1.

United tok ledelsen etter kvarteret etter en mønsterkontring som Christian Eriksen fikk æren av å sette i mål, men etter scoringen var det lite å rope hurra for for Erik ten Hags mannskap.

Fenerbahce tok mer og mer over og var svært nære like før pause og tvang André Onana til å gjøre en eventyrlig dobbeltredning, noe som gjorde at United kunne gå inn til pause med ledelse.

Etter pause var det et heltent hjemmelag som kom ut og jaget utlikning og det skulle ikke ta mer en fire minutter for de fikk uttelling da En-Nesyri fikk stå alene og heade mot mål fra fem meter.

José Mourinho var også seg selv lik og ble utvist like før timen spilt da han protesterte høylytt mot dommer Turpin da hjemmelaget ikke fikk straffe.

United var like etter nære ved å sette inn 2-1 etter at Diogo Dalot fikk gå fremover og inn i feltet, kikket opp og spilte mot Rashford som ikke klarte å stokke beina godt nok til å få til noen avslutning.

Den siste halvtimen ble preget av stillingskrig og to lag som ikke klarte å få den andre ut av balanse.

Antony kom inn med tjue minutter igjen på klokka, men måtte etter kort tid bæres av banen igjen med en skade.

Resultatet gjør at United fortsatt står uten seier i Europa League etter tre spilte kamper og kun tre poeng på de tre første kampene.