Omar Berrada på Old Trafford før Fulham-kampen.

FLERE UNITED-JOURNALISTER:

– United føler seg sikre på at Berrada ikke blir berørt av anklagene mot City

Manchester United er ikke bekymret for at Omar Berrada – eller andre tidligere City-ansatte, for den saks skyld – skal bli berørt av anklagene mot Manchester City.

Det meldte en rekke av United-journalistene sent onsdag kveld – blant annet fra Manchester Evening News, Daily Telegraph og Daily Mail – noe som gjør at en kan anta at dette er en beskjed Manchester United har ønsket å få ut ved å «briefe» de aktuelle journalistene om det.

Omar Berrada kom som kjent fra Manchester City, hvor han hadde flere jobber i løpet av 13 år i klubben, og senest denne uka stilte han opp som vitne på vegne av City i lønnskonflikten mellom City og Benjamin Mendy.

Den uavhengige høringen rundt de 115 anklagene mot Manchester City startet sist måned, og en dom der er ventet en gang på nyåret, og United føler seg sikre på at klubben ikke vil bli rammet av dette på noen måte, og det har ikke blitt antydet at Berrada har gjort noe galt.

Folk som Jason Wilcox (teknisk direktør), Toby Craig (chief communications officer) og Sam Erith (performance director) har også kommet til United i det siste, og har også jobbet for City, uten at det er noe som tilsier at de er involvert på noen måte.

Jason Wilcox peker ut noe for Omar Berrada på St. Mary's, 14. september 2024.
Jason Wilcox og Omar Berrada har begge bakgrunn fra Manchester City. Førstnevnte jobbet der i akademiet.
Powered by Labrador CMS