Garnacho og Mainoo på Carrington.

Tre gode nyheter fra Carrington

Publisert Sist oppdatert

Manchester United-troppen trente foran mediene onsdag morgen, der forberedelsene til Europa League-kampen mot FC Porto på torsdag ble intensivert. I henhold til UEFAs kringkastingsregler er de første 15 minuttene av øktene før kamp åpne for pressen. Fra Carrington kom det flere gode nyheter.

Harry Maguire var tilbake på trening etter å ha gått glipp av helgens kamp mot Tottenham Hotspur på grunn av en mindre skade han pådro seg på trening.

Harry Maguire og Erik ten Hag på Carrington.

Kobbie Mainoo deltok også på treningen før lagets avreise til Portugal. Engelskmannen ble byttet ut med en tilsynelatende skade mot Spurs på søndag, men er heldigvis tilbake.

Det kom også positive nyheter rundt Mason Mount, selv om han ikke deltok på treningen. Mount fikk en hodeskade søndag, men det er ingen tegn til hjernerystelse.

United reiser fra Manchester i kveld, og troppen som reiser til Portugal vil bli annonsert når laget drar.

Etter ankomst til Portugal vil Erik ten Hag holde sin pressekonferanse før kampen, og Diogo Dalot vil også være med på møtet med pressen. Dalot kom til United fra Porto sommeren 2018.

En annen spiller med en forbindelse til Porto er Bruno Fernandes som vokste opp i Porto-regionen.

United-spillerne trener på Carrington.

– Det er et lag som alltid gjør det veldig bra i Europa, og vi må være forberedt på det.

– De har en sterk lagånd, og de har forbedret seg mye i de siste kampene, selv om de tapte forrige kamp i Europa League.

– Porto har utviklet seg under deres nye manager. Vi forventer en veldig vanskelig kamp der, men vi reiser dit for å vinne, for det er det eneste vi må fokusere på

Powered by Labrador CMS