– Hadde dratt hvis de ba meg om det, men det skjedde ikke

Publisert Sist oppdatert

Det var nok flere som så for seg at Christian Eriksen kunne forlate Manchester United i sommer, med en kontrakt som går ut neste sommer.

Men etter å ha blitt koblet med blant annet en retur til Ajax ble den danske midtbanespilleren værende, noe han selv er godt fornøyd med.

– Det føles veldig godt å være i Manchester United. Hvis de hadde bedt meg om å dra, så hadde jeg dratt, men det hørte jeg ikke fra dem, sa han etter tirsdagens 7-0-seier mot Barnsley.

– Jeg er også en fyr som liker å være på et sted hvor familien min er bosatt, og på samme tid være et sted hvor jeg kan ha det bra og spille. Det vil alltid være målet mitt.

Eriksen hadde kun spilt fem minutter på fire kamper før han ble kastet inn fra start mot Southampton. Mot Barnsley fikk han igjen muligheten, og takket for tilliten med to scoringer og en assist.

Eriksen fant veien til nettmaskene to ganger mot Barnsley.

Selv sier 32-åringen at han i sommer ikke spurte Erik ten Hag om hvor mye spilletid det vil bli denne sesongen.

– Det er vanskelig å spørre manageren utenfor sesong om hvor mange minutter jeg kommer til å få til sesongen. Hvis han starter å love minutter til spillere kommer vi til å ha en lang sesong.

– Det var ikke noe snakk om det. Kun hodet ned, jobbe hardt og fokusere på hver kamp.

Tiden får vise hvor Eriksen spiller om et år, men han er tydelig på at det er det som skjer her og nå som er det eneste som gjelder.

– Det er ett år igjen, så fokuset mitt kommer til å være på dette året, kjøre på for fullt og så får vi se hva som skjer etter det.

Powered by Labrador CMS