Erik ten Hag kommer med noen trøstende ord til Antony etter at han er blitt byttet ut i en tidligere kamp.

- De andre gjør det kjempebra, så han må klare å komme over dem

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag møter United Barnsley i den tredje runden av ligacupen. Den første delen av Erik ten Hags pressekonferanse dreiet seg mest om skadesituasjonen og cupen. Del to handlet derimot om klubbens nest dyreste spiller, nemlig Antony, som ble signert av Ten Hag sommeren 2022. 

Det kom fler spørsmål om Antony, som så langt denne sesongen kun har fått en kamp. Han kom inn sent i oppgjøret mot Brighton.

- Han kjemper. Han kjemper for posisjonen sin. Det er det vi forventer fra alle spillerne som er i troppen til Manchester United. Det er det de burde gjøre.

- Det er dette som er profesjonell fotball. Det er sånn det er. Du velger laget du føler du har best sjanse til å vinne med, så spillerne må kjempe for posisjonen sin, og deretter velges de elleve som har best dynamikk og kjemi. 

- Nå må han komme seg opp igjen, og han har muligheten til å gjøre det.

- De andre spillerne gjør det kjempebra. Han må fortjene plassen sin på trening, men de andre gjør det kjempebra, så han må klare å komme seg over dem.

- Selvfølgelig er han utålmodig. Han vil spille, og han kjemper for å få spille.

Om Ole Gunnar Solskjærs kommentar om at ligaen er viktigere enn cuper:

- Jeg synes alle ligaene er viktige. Jeg mener fotball handler om å vinne trofeer og nå målene, både for sesongen og langsiktig.

⁃ Det sier noe når man vinner en av de fem ligaene, da har man nådd noen mål, og man har gjort jobben sin bra.

Powered by Labrador CMS