Onsdagens rykter

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Onsdag 18. september

08.20: Det er ikke alt for mye som skjer på ryktefronten i disse dager, men da tar vi med oss Lecce-spissen Nikola Krstovic, som har gått ut og fortalt om sin store drøm som er å spille for Manchester United.

Det sier 24-åringen, med ni mål på 41 kamper i Lecce-trøya, til TeleRoma (her gjengitt av Sport Witness).

– Hvor ville jeg ikke spilt? I Bari (rivalen til Lecce). Drømmen min er Manchester United!

Tirsdag 17. september

09.58: The Sun siterer Bayerns Max Eberl på at Leon Goretzka ikke er fornøyd med manglende spilletid, og avisa skriver at 29-åringen potensielt kan flytte på seg i januar – og skriver i den sammenhengen at Manchester United og West Ham lenge har vært beundrere av midtbanespilleren.

Koblingen virker mildt sagt noe tynn denne gangen, og det er tilsynelatende lite dekning for formuleringen «Man Utd and West Ham on transfer red alert» fra sakens overskrift.

Mandag 16. september

13.35: Vi vil heller bli overrasket om dette ikke skjer, men vi tar med at Manchester Evening News skriver at Amad Diallo ventes å bli tilbudt en ny kontrakt i løpet av de kommende månedene. 22-åringens nåværende kontrakt strekker seg til neste sommer, med en forlengelsesopsjon til 2026.

08.15: Sagaen rundt Adrien Rabiot er i ferd med å ta en ende. Marseille har selv bekreftet at de er enig med franskmannen, og at kun den medisinske testen gjenstår før avtalen er på plass.

08.05: Manchester United (og Bayer Leverkusen) var på tribunen på Åråsen søndag kveld da Lillestrøm og Rosenborg spilte 1-1, melder TV 2. United er en av flere som følger Sverre Nypans utvikling, og da er det grunn til å tro at i alle fall 17-åringen ble nøyere sett på i søndagens kamp.

Powered by Labrador CMS