- United henter PSGs sjef for inntekter

Publisert Sist oppdatert

Franske L’Équipe forstår det som at Paris Saint-Germains sjef for inntekter, Marc Armstrong, forventes å forlate Ligue 1-klubben til fordel for Manchester United.

INEOS har gjort store endringer i klubben siden de kjøpte seg inn på julaften i fjor. Endringene fortsetter, og denne gangen er det en ny sjef for inntekter som trolig skal inn. Sir Jim Ratcliffe har allerede hentet administrerende direktør Omar Berrada fra rivalene Manchester City, sportsdirektør Dan Ashworth fra Newcastle og teknisk direktør Jason Wilcox.

Den britiske direktøren kom til PSG i 2018 og tok rollen som sjef for partnerskap, før han ble forfremmet til sin nåværende rolle i 2022. Armstrong har tidligere jobbet sammen med Manchester United-direktør Jean-Claude Blanc da de begge var i PSG. Blanc ankom de røde djevlene tidligere i år, og det ser nå ut til at Armstrong følger i fotsporene og kommer til Old Trafford.

Selv om Paris Saint-Germain har hatt en god start på sesongen, skjer det store endringer internt. Armstrong er imidlertid ikke den eneste som forlater den franske hovedstaden. Nicolas Arndt, som er ansvarlig for billettsalg, gjestfrihet og aktiviteter utenom kampdagene på Parc des Princes, skal over til Strasbourg for å innta en stilling som inntektsdirektør.

Powered by Labrador CMS