MANCHESTER EVENING NEWS: 

- United planlegger fire spillerkjøp neste sommer

Publisert Sist oppdatert

Det er bare noen dager siden sommervinduet stengte og United signerte fem spillere i sommer, så det føles kanskje litt tidlig å begynne å prate om sommeren 2025. Men Samuel Luckhurst i Manchester Evening News har allerede kommet med en oppdatering om hva United angivelig planlegger neste sommer. 

Lokalavis-journalisten skriver at United planlegger fire signeringer neste sommer:

  • En venstreback
  • En midtstopper
  • En sentral midtbanespiller
  • En ving

Dette kan selvfølgelig endre seg basert på en rekke faktorer: Skadesituasjon, prestasjoner i løpet av sesongen, spillersalg og så videre. 

Men én av spillerne United har på blokka er, ifølge Luckhurst, Crystal Palace-stjernen Eberechi Eze. 

Eberechi Eze i aksjon for England under lørdagens Nations League-kamp mot Irland.

- Har utkjøpsklausul

Mange forventet nok at både han og Michael Olise kom til å forlate London-laget i sommer, men det var bare sistnevnte som dro. United var interesserte i Olise og forsøkte å kuppe overgangen, men han endte opp i Bayern München. 

Nå er Eze en United kommer til å følge tett gjennom denne sesongen, skriver Luckhurst. Ifølge journalisten har Eze en utkjøpsklausul på 68 millioner pund som blir aktiv neste sommer. 

Han skriver videre at United ikke har gitt opp jakten på Jarrad Branthwaite, som var mannen som dominerte ryktespaltene gjennom store deler av den nylig tilbakelagte sommeren. United la inn to bud på Everton-stopperen, men begge ble avslått.

United signerte istedet Leny Yoro og Matthijs de Ligt på stopperplass, men Branthwaite-ryktene kan altså gjenoppstå etter hvert som vi nærmer oss sommeren 2025. 

Jarrad Branthwaite dominerte United-ryktene store deler av denne sommeren.

Luckhurst skriver også at United planlegger å signere en midtbanespiller også neste sommer, uten at noen konkrete spillere nevnes.

 Denne sommeren ble Manuel Ugarte hentet inn fra PSG, mens også midtbanetalentet Sekou Koné ble signert. Sistnevnte er imidlertid en mann for fremtiden. 

Mye av 2024-sommeren handlet også om jakten på en venstreback, men det ble aldri noe av. Istedet ble Noussair Mazraoui, en høyreback som kan bekle venstrebacken, signert. Men United skal fortsatt ønske seg en rendyrket venstreback, og det kan altså bli aktuelt neste sommer. 

Luckhurst kommer også med en oppdatering på fremtiden til flere nåværende United-spillere.

Flere forsvinner? 

Han skriver at Christian Eriksen kommer til å forlate klubben gratis når kontrakten hans utløper neste sommer. 

Han var en av spillerne United var åpne for å selge i sommer, men ryktene om en Ajax-retur eller en overgang til Anderlecht ble aldri noe mer enn bare rykter.

Christian Eriksen kan være inne i sitt siste år som United-spiller.

MEN-journalisten skriver også litt om Casemiros fremtid, men bare at «fremtiden hans er usikker». Både Eriksen og Casemiro fyller 33 neste år. 

Victor Lindelöf er en annen som kunne blitt solgt i sommer, men også han er United-spiller inntil videre. Ifølge Luckhurst kommer heller ikke han til å få en ny kontrakt på Old Trafford, og han også forsvinner gratis neste sommer - med mindre United klarer å selge ham når overgangsvinduet åpner i januar. 

Luckhurst tar også for seg et par andre midtstoppere: Han påpeker at Harry Maguire er inne i det siste året av kontrakten sin, men at United har en opsjon på om den skal forlenges med ytterligere ett år. Hvordan de løser den situasjonen gjenstår å se, men det er grunn til å tro at den forlenges slik at han ikke forlater klubben gratis neste år. 

Luckhurst skriver også at dette trolig blir Jonny Evans' siste år som fotballspiller. Den 36 år gamle midtstopperen har nylig avsluttet landslagskarrieren og er inne på oppløpssiden av karrieren. 

Powered by Labrador CMS