BEKREFTET: Sancho ferdig i United - klar for Chelsea

Manchester United og Chelsea er enige om en låneavtale for Jadon Sancho som innebærer at Chelsea må kjøpe 24-åringen etter endt utlån

Publisert Sist oppdatert

Jadon Sanchos fremtid har vært et mysterium de siste månedene, men natt til lørdag fikk vi endelig en avklaring.

Eller gjorde vi egentlig det?

Natt til lørdag meldte flere medier at Chelsea hadde kommet til enighet med Manchester United om en låneavtale, med forpliktelse til kjøp neste sommer som, ifølge The Telegraphs James Ducker utløses så lenge Chelsea ender topp 14 i Premier League.

Overgangssummen vil da ligge på mellom 20 og 25 millioner pund, avhengig av hvor Chelsea ender på tabellen.

Så langt alt vel!

Men det kom aldri noen bekreftelse fra noen av klubbene og hos Premier League stod Sanchos navn ikke blant de registrerte spillerne som hadde skiftet klubb før vinduet stengte. 

Lørdag kveld kom imidlertid bekreftelsen fra både United og Chelsea og Sancho har dermed spilt sin siste kamp for United. 

Sancho har, etter United-comebacket i sommer, bare vært på banen i én av Uniteds tre tellende kamper denne sesongen. Han kom inn fra benken i Community Shield-oppgjøret mot Manchester City, og sto deretter over serieåpningen mot Fulham.

Sist lørdag reiste han til den engelske sørkysten sammen med resten av United-laget, men var ikke en del av kamptroppen. Jadon Sancho-sagaen har vært en lang en, og som vi var inne på i søndagens «Fem ting vi lærte» etter Brighton-kampen: Sancho har neppe noen fremtid i United.

Sancho har, siden han kom til United, spilt 83 kamper og scoret 12 mål. United-karrieren har på ingen måte blitt det noen av partene hadde sett for seg da han kom fra Borussia Dortmund for tre år siden. Tidligere i år ble det så ille at han faktisk returnerte til gamleklubben på lån etter at han og Erik ten Hag havnet på kant med hverandre. 

Det etter at Ten Hag kritiserte Sanchos prestasjoner på trening og kantspilleren svarte med å anklage sin egen sjef for å lyve. 

Tidligere i sommer ble det imidlertid kjent at de to hadde gjort opp og gått videre, men Sancho har ikke tatt vare på mulighetene han har fått i løpet av sommeren og skal nå forsøke å overbevise i Enzo Marescas Chelsea.

Powered by Labrador CMS