THE SUN:

- Rashford har ekstra treningsøkter med Van Nistelrooy

Kan Ruud van Nistelrooy være mannen som får Marcus Rashford på riktig spor? 

Publisert Sist oppdatert

Det er The Sun som skriver at United-legenden, som nå er assistenttrener i klubben, jobber overtid for å hjelpe Marcus Rashford komme tilbake på riktig spor. 

Avisen skriver at de to har økter på tomånnshånd der Van Nistelrooy forsøker å hjelpe Rashford med å bli bedre i flere aspekter av spillet i angrep. Ifølge The Sun har de viet ekstra mye tid til årvåkenhet rundt bakerste stolpe og løp på tvers av motstanders 16-meter. 

Ruud van Nistelrooy kan en ting eller to om å score mål. Nå prøver han å lære bort til Marcus Rashford.

- Ruud van Nistelrooy har blitt hentet inn og han må virkelig bruke kunnskapen sin her. Jeg vet at de har Rasmus Højlund ute med skade, men når han kommer tilbake må han være bedre. Basert på denne kampen og oppgjøret mot Fulham har det ikke vært i nærheten av bra nok. 

Det var dommen over Rashford fra Premier Leagues mestscorende gjennom tidene, Alan Shearer, under lørdagens utgave av BBC-programmet Match of the Day. 

Gary Lineker, en annen legendarisk spiss som er programleder i Match of the Day, tok Rashford i forsvar og kontret med at det «i det minste ser ut som han prøver». Men Shearer var fortsatt kritisk.

- Han er ingen unggutt lenger. Han må forstå posisjonen og rollen, se seg om på banen og få det store bildet. Da skal han ikke være i offside, sa Shearer om en av situasjonene der Rashford ble avvinket. 

Shearer scoret i sin tid 260 Premier League-mål mellom 1992 og 2006. 

Alan Shearer er kritisk til sesongstarten til Marcus Rashford. Her avbildet da han ble innlemmet i Premier Leagues Hall of Fame.

Rashford har startet tre av tre tellende kamper for United denne sesongen og har gått målløs av samtlige. I kampen mot Brighton hadde han en ball i nettet, men det ble avblåst for offside. Rashford var på banen i 65 minutter mot  og slet med å påvirke kampen. På united.no sin spillerbørs fikk han 5 av mulige 10

Uniteds nummer 10 så piggere ut i sommer, men har ikke scoret i en tellende kamp 4-3-seieren over Liverpool i FA-cupen 17. mars. 

Om han beholder plassen i laget til den kommende kampen mot Liverpool gjenstår å se. Amad scoret Uniteds mål i lørdagens 1-2-tap mot Brighton, mens Alejandro Garnacho, som har startet samtlige kamper på benken, har sett frisk ut når han har blitt byttet inn. 

Inntil videre får vi håpe at treningen med Van Nistelrooy, som scoret 150 mål på 219 United-kamper, har en effekt. 

Powered by Labrador CMS