ERIK TEN HAG:

- Kan ikke gi fra oss poeng så unødvendig som dette

Erik ten Hag var skuffet, men fattet, etter tapet mot Brighton.

Publisert Sist oppdatert

- Det var veldig skuffende, spesielt når man har kontroll i store deler av kampen. Vi gjorde det så bra, men slapp inn to skuffende mål. Det var mulig å unngå. Vi burde ha gjort det bedre som lag. 

Det sa Erik ten Hag til TNT Sports etter tapet mot Brighton. 

«The Seagulls» tok ledelsen, Amad utlignet etter pause og United jaktet seiersmålet, men istedet raslet det i nettmaskene bak André Onana. Fem mintter på overtid fikk Joao Pedro stå mutters alene på bakerste stolpe og heade inn 2-1 til hjemmelaget.

- Vi må være mer samstemte i sånne øyeblikk. Alle må vite hva jobben deres er og vi beskytte målet vårt bedre. 

Ten Hag ville ikke svartmale situasjonen, selv om måten United tapte på var av det vonde slaget. United-sjefen mener det var mye bra å ta med seg. 

- Det var flere gode perioder i kampen. Vi var gode med ballen, vi skapte sjanser og trodde vi hadde scoret seiersmålet. Det er synd, men vi kan ta med oss mye positivt. 

- Vi må lære av dette og vi kan ikke gi fra oss poeng så unødvendig som dette. Vi må gjøre det bedre i situasjoner som dette.

Igjen gjentok et kjent United-problem seg: I gode perioder skapte man flere sjanser - uten å ta vare på dem. 

- Før pause tror jeg vi hadde tre-fire gode muligheter. Vi burde vært i ledelsen før pause. 

For å gjøre vondt verre: United kan muligens føre opp et nytt navn på skadelisten. Mason Mount ble byttet ut i pausen, og Ten Hag bekrefter at det ikke var et taktisk bytte. 

- Han hadde noen problemer, så vi tok ham av, sa Ten Hag, men ville ikke si noe konkret om hva problemet dreier seg om. 

Powered by Labrador CMS