Knallhard Ferdinand-dom: - Skal ikke skje på dette nivået

Rio Ferdinand vet en ting eller to om forsvarsspill. Han kunne ikke tro sine egne øyne da Brighton stakk av med seieren på overtid. 

Publisert Sist oppdatert

- Det skal ikke skje på dette nivået. Du kan ikke tillate det. Det er en grov konsenstrasjonssvikt som kostet United dyrt.

Det sa Rio Fedinand rett etter kampslutt i oppgjøret mellom Brighton og Manchester United. United var tidvis det førende laget og hadde sjanser til å stikke av med seieren, men United reiser tomhendte hjem fra sørkysten. 

Joao Pedro stanget inn seiersmålet fem minutter på overtid etter at en ordentlig markeringsglipp bakerst hos United. United slet med å klarere etter en corner, og det ga Simon Adingra muligheten til å finstille siktet. 

Han løftet ballen over United-forsvaret der Joao Pedro ventet på bakerste stolpe. Brasilianeren, som ble kåret til banens beste spiller, nikket inn seiersmålet. 

Ingen United-spillere var i nærheten. 

Her nikker Joao Pedro inn seiersmålet.

- Uavgjort hadde nok vært et rettferdig resultat, men United ble straffet for å ikke beholde konsentrasjonen gjennom hele kampen, var dommen fra Ferdinand. 

- I en sånn situasjon trenger man ledere som roper, som sier fra om at det er et gigantisk ledig rom der bake og som dirigerer. Det var det ingen som gjorde, oppsummerte Ferdinand. 

Joe Cole sa seg enig med sin makker i TNT-studioet.

- United vil være rasende over det baklengsmålet, sa Cole, og la til: 

- Det er åtte spillere som står å ser på Adingra før han slår innlegget og tre Brighton-spillere som står i kø på bakerste stolpe. Det kan ikke skje. Det er kriminelt. 

Powered by Labrador CMS