Blytungt tap - avgjørelsen kom fem minutter på overtid

United tok lørdag turen til sørkysten og møtte Brighton til sesongens andre tellende kamp i det som ser ut som et skikkelig britisk høstvær.

Etter å ha kommet under mot slutten av første omgang, tross et spillemessig overtak, med scoring av tidligere United-spiller Danny Welbeck, viste Amad Diallo seg startplassen verdig, dagen etter hans stemor gikk bort, og utliknet til 1-1 etter timen spilt.

United trodde de hadde tatt ledelsen like etter da Garnacho satte ballen i mål etter et vakkert angrep, men målet ble annullert på grunn av en offside på Joshua Zirkzee som ikke klarte å komme seg unna ballen.

Det gikk mot poengdeling på Amex Stadium, men fem minutter på overtid sov United-forsvaret i egen boks og Joao Pedro kunne stange inn 2-1 og sende Amex Stadium til himmels.

Med det ble det null poeng mot Brighton for Erik ten Hag enda en gang.

United, Erik ten Hag, Amad og Joshua Zirkzee kommer til å spørre seg hvordan de ikke tok med seg minst ett poeng fra sørkysten, for det stod ikke på mulighetene.

Etter tolv minutter var Amad nære da han mottok et strålende innlegg fra Diogo Dalot på bakre, men ikke klarte å styre på mål.

Mot slutten av første omgang, like før Brightons ledermål var United kun en svak avlevering fra Amad unna at Rashford havnet alene med Brighton-keeper Jason Steele.

I andre omgang gjorde Ten Hag grep og satte inn Zirkzee for Mount. Etter en noe svak start på andre omgang hvor Brighton var det beste laget, hvor Dalot reddet ballen på streken og Danny Welbeck hadde en heading i tverrligger, kom målet til United etter et flott angrep som Amad satte i mål.

Garnacho satte ballen i mål for United like etter og trodde han hadde gitt United ledelsen, men målet ble annullert for en snodig offside på Zirkzee som skled etter ballen som Fernandes spilte mot Garnacho og ikke klarte å komme seg unna avslutningen til nevnte Garnacho som satte ballen i mål.

I jakten på seiersmålet byttet Erik ten Hag ut kaptein Bruno Fernandes til fordel for Scott McTominay, inn kom også Mathijjs De Ligt for Harry Maguire.

På overtid kjempet United for å beholde det ene poenget, men måtte til slutt kapitulere da Joao Pedro fikk stå mutters alene på bakre stolpe, mens hele United-laget blir stående å se på ball, og heade ballen enkelt i mål til Brighton-seier 2-1.